Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csesztetik itt azokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csesztetik itt azokat a férfiakat, akik le merik írni, hogy nem találnak nőt? Miért kell bennük keresni a hibát?

Figyelt kérdés
Miért nem lehet elfogadni, hogy ma már, ebben az emancipált világban, ahol a nők már nem igazán néznek fel a férfiakra és egyre kevésbé van szükségük társra, sok férfinak egyszerűen nem jut nő, bármit is tesz? Nem kell lúzernek lenni hozzá, elég, ha valaki rossz lapokat húz. Nincsenek apaképek, senkitől nem lehet férfiasságot tanulni, a nők pedig közben egyre férfiasabbak, a csajok egyre vadabbak. Én például bulikban szinte irtózom a csajoktól, egyszerűen irritál, ahogy viselkednek. Ordenáré módon tudnak viselkedni részegen, ez fiúknak se áll túl jól, de nőknél szerintem undorító. Én mindig úgy éreztem, hogy a csajozáshoz kell az a faktor, hogy a nő fel tudjon valamiért nézni a pasira. Ez meg egyre kevésbé van meg, mert a nyugati nők nagyon öntudatosak, néha kifejezetten lenézik a férfiakat. Én tudom, hogy nem szexi ezen sírni, nem is ez a célom, csak nem értem, miért nem lehet kijelenteni, hogy ez egy új helyzet, ami még nem nagyon volt a történelemben, és hogy sok, egyébként teljesen normális férfi egyszerűen hoppon marad. Amikor itt olvasom pl. a válaszokat, állandóan megy a hibáztatás, úgy állítják be, mintha ezek a férfiak génhulladékok lennének. Holott sztem csak arról van szó, hogy sokan rossz önértékeléssel indulnak az életnek, mert mondjuk későn érnek vagy bajok vannak otthon, és később ezt az előnyt már egyre nehezebb behozni.
2019. okt. 22. 21:35
 111/134 anonim ***** válasza:
Plus Mark Manson The art of not giving a fuck cimu konyve!
2019. okt. 24. 18:50
 112/134 anonim ***** válasza:
81%

"és most már nem tudok vonzóvá válni, bármit is teszek."

Aha, csakhogy még a huszadát sem tehetted meg annak, amit első körben megtehettél volna.

2019. okt. 24. 19:22
 113/134 anonim ***** válasza:
59%
Javítás: csakhogy még a huszadát sem TETTED meg annak, amit első körben megteHETtél volna.
2019. okt. 24. 19:23
 114/134 A kérdező kommentje:
És te ezt honnan a f**zomból tudod? Vagy csak arról van szó, hogy mindenképp én legyek a hibás? Megismerni a problémámat azt már qrvára nem akarod, igaz? Csak okoskodni, hibáztatni, kötekedni. Mert aki függő családba születik, az is nyilván maga a hibás minden kötődési nehézségéért, ugye?
2019. okt. 24. 19:28
 115/134 anonim ***** válasza:
100%
A kapott nehezsegekert nem vagy hibas, viszont az ezekre adott valasz az egyedul rajtad mulik.
2019. okt. 24. 19:52
 116/134 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy "függő család", kérdező?
2019. okt. 24. 20:02
 117/134 anonim ***** válasza:
82%
Mellesleg, ha alapvető ("hozott") pszichés problémáid vannak, akkor miért nem vagy már évek óta terápián? És azt meg végképp nem értem, hogy ilyen esetben hogy a francba lehet a csajozás az első számú probléma?
2019. okt. 24. 20:04
 118/134 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor még csak családi vagy egyéb gondok sincsenek. Egyszerűen elég, ha keveset van az ember nők között, mert mondjuk csupafiú sulik után csupaférfi munkahelyen dolgozik. Ha emellé még nem is jóképű, akkor senki rá sem fog nézni.
2019. okt. 24. 21:19
 119/134 A kérdező kommentje:

A függőség alatt pl. alkoholizmust értettem, és példának hoztam be. Nincs ilyen a családomban, de van helyette más.

"Mellesleg, ha alapvető ("hozott") pszichés problémáid vannak, akkor miért nem vagy már évek óta terápián?"

Ki mondta, hogy nem vagyok? Csak nem használ. Többször is próbálkoztam vele. Egy idő után befullad, és átmegy ilyen heti "mi volt éppen velem" - beszélgetésbe.

"És azt meg végképp nem értem, hogy ilyen esetben hogy a francba lehet a csajozás az első számú probléma?"

Ez teljesen jogos. Azt mondanám, azért, mert barátokat még úgy-ahogy tudtam szerezni, és a csajozás egy nagyon fontos lépés a személyiségfejlődésben az önállóvá válás és a férfivá válás felé. Egész más az önértékelése annak az embernek, akit szeret egy nő, aki rendszeresen él nemi életet, kiélheti a vágyait, van, aki kíváncsi az életére, van, akinek elmondhatja a gondolatait napi szinten, van, aki felnéz rá és törődik vele, van, aki mellette van, amikor elmegy egy társaságba. Kívülről is teljesen máshogy néznek egy ilyen emberre. Semmi másra nem vágyom, mint hogy legyen egy intelligens, érzelmileg is érett nő mellettem, akivel csak röhöghetünk ezen a rengeteg tökéletlen partir**ancon, akiből annyit látok mostanában. Elmehetnénk kirándulni, sátrazni, filmeket néznénk, külföldre mennénk, miénk lenne a világ. Én ezt az életérzést nem kaptam meg. Soha nem voltam gondtalan kamasz. Azt se kaptam meg, hogy valaki ne elhajtson meg fintorogjon, ha közeledni próbálok felé, hanem férfiként tekintsen rám. Tudom, hogy ha ezek meglennének, akkor rengeteget gyógyulhatnék. Amikor egy rövid ideig ezt megkaptam, akkor azt éreztem, hogy végre vagyok valaki... végre nem úgy néznek rám egy társaságban, mint egy kis lúzer p**sre, hanem tisztelettel. Büszkének éreztem magam, hogy egy szép nő van mellettem és azt üzentem ezzel a világnak, hogy én is ember vagyok, én is el tudom ezt érni, ha kell. De ilyen egyszer-kétszer volt életemben.

2019. okt. 25. 02:36
 120/134 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ezzel becsapod saját magad, ha egy másik személyőtl várod az önbizalmat. Az sose lesz stabil. Te leszel az, aki rögtön összeomlik és vonat alá ugrik, ha a stabil pont megbetegszik, meghal és a nyakadon hagy 3 gyereket.
2019. okt. 25. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!