Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csesztetik itt azokat a férfiakat, akik le merik írni, hogy nem találnak nőt? Miért kell bennük keresni a hibát?
"és most már nem tudok vonzóvá válni, bármit is teszek."
Aha, csakhogy még a huszadát sem tehetted meg annak, amit első körben megtehettél volna.
A függőség alatt pl. alkoholizmust értettem, és példának hoztam be. Nincs ilyen a családomban, de van helyette más.
"Mellesleg, ha alapvető ("hozott") pszichés problémáid vannak, akkor miért nem vagy már évek óta terápián?"
Ki mondta, hogy nem vagyok? Csak nem használ. Többször is próbálkoztam vele. Egy idő után befullad, és átmegy ilyen heti "mi volt éppen velem" - beszélgetésbe.
"És azt meg végképp nem értem, hogy ilyen esetben hogy a francba lehet a csajozás az első számú probléma?"
Ez teljesen jogos. Azt mondanám, azért, mert barátokat még úgy-ahogy tudtam szerezni, és a csajozás egy nagyon fontos lépés a személyiségfejlődésben az önállóvá válás és a férfivá válás felé. Egész más az önértékelése annak az embernek, akit szeret egy nő, aki rendszeresen él nemi életet, kiélheti a vágyait, van, aki kíváncsi az életére, van, akinek elmondhatja a gondolatait napi szinten, van, aki felnéz rá és törődik vele, van, aki mellette van, amikor elmegy egy társaságba. Kívülről is teljesen máshogy néznek egy ilyen emberre. Semmi másra nem vágyom, mint hogy legyen egy intelligens, érzelmileg is érett nő mellettem, akivel csak röhöghetünk ezen a rengeteg tökéletlen partir**ancon, akiből annyit látok mostanában. Elmehetnénk kirándulni, sátrazni, filmeket néznénk, külföldre mennénk, miénk lenne a világ. Én ezt az életérzést nem kaptam meg. Soha nem voltam gondtalan kamasz. Azt se kaptam meg, hogy valaki ne elhajtson meg fintorogjon, ha közeledni próbálok felé, hanem férfiként tekintsen rám. Tudom, hogy ha ezek meglennének, akkor rengeteget gyógyulhatnék. Amikor egy rövid ideig ezt megkaptam, akkor azt éreztem, hogy végre vagyok valaki... végre nem úgy néznek rám egy társaságban, mint egy kis lúzer p**sre, hanem tisztelettel. Büszkének éreztem magam, hogy egy szép nő van mellettem és azt üzentem ezzel a világnak, hogy én is ember vagyok, én is el tudom ezt érni, ha kell. De ilyen egyszer-kétszer volt életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!