Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondanak mást a nők és a férfiak a nők igényeiről? Mi lehet az igazság?
Ez a kérdés tökéletesen mutatja hogy a nők mást gondolnak mint a férfiak igények terén
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Akkor úgyis mindegy, mert én senkinek nem jöttem/jövök/fogok bejönni külsőre soha :)
Egyetértek a 8. válaszolóval, illetve azt hozzátenném, hogy mindenki csak a saját élményeiről/tapasztalatairól tud nyilatkozni. Én nem tudhatom, hogy más nőknek mi a (valóban) fontos, csak azzal vagyok tisztában, ami NEKEM számít. Én egy anonim oldalon nem látom értelmét hazudni, de ha valaki így is őszintétlenséggel vádol, hát lelke rajta, nem mondhatnám, hogy érdekel, amikor valamilyen népszerűtlen véleményt fogalmazok meg.
Illetve hozzátenném még azt is, hogy sok pasi nem mer mélyebbre nézni, nem meri magában keresni a hibát, és külső tényezőkre fogja. Az exem is ilyen volt, amikor elhagytam egy másik férfiért, egyből meggyőződése volt, hogy csakis azért lehetett, mert a másik az gazdagabb, menő kocsija van, minthogy az exem nézett ki jobban, ezért elképzelni sem tudta, hogy az anyagiakon kívül mi más lehetett az, ami engem megfogott. Amíg valaki ennyire el van foglalva a felszínes apróságokkal, addig fel sem tűnik neki, hogy egy párkapcsolat annyival, de annyival több mindenen múlik, és nem elég szépnek meg gazdagnak lenni (amúgy, valóban nem játszott közre az anyagi kérdés a döntésemben, tekintve, hogy nem is tudtam ezekről a dolgokról, mikor elhagytam az exem). Az exemhez hasonlóan kissé sekélyes emberek nem szívesen néznek magukba, a személyiségükbe, szívesebben hibáztatnak bármit, ami nem bennük keresendő, pl a megjelenésére, péniszméretére vonatkozó igazságtalan megkülönböztetést (aminek lehet, hogy van alapja, nem tudhatom, de sok esetben kiderül, hogy azon kívül biztosan van valami más is, ami talán a külsőnél jobban akadályozza a sikeres ismerkedést), egy olyan dolgot találva bűnbaknak, ami ellen nem tud sokat tenni, hiszen ez adott. A pénz kérdés is kicsit hasonló, mert bár technikailag az ember mindig tudna tanulni, változtatni, törekedni többre, jobbra, azért az kicsit sem olyan egyszerű, és valóban nagyon sokat számít, honnan indultál.
Azért, amikor a gyakorin sorra jönnek az ilyen kérdések, hogy magasság-pénz-kigyúrtság szentháromság (vagy a női megfelelője) nélkül mégis mi értelme élni, megfordul a fejemben, hogy ezek az emberek nem lépnek ki az utcára? Nem mennek metróval/busszal/villamossal soha sehova? Mert én annyiféle párt szoktam látni, és erősen kétlem, hogy mindenki, aki a tömegközlekedést választja, csak környezetvédelmi és nem anyagi okokból döntött így, vagyis nem hiszem, hogy a külsőben megnyilvánuló hátrányosságaikat pénzzel kompenzálnák. És egyszerűen nem értem, hogy létezik, hogy ezeket a párokat senki sem veszi észre, aki itt nyafog? Vagyis, de, értem, kiszűrik a tudatukkal, hogy a maguk kis világát ne döntsék romba, csak ezzel az a baj, hogy továbbra sem fogják megtalálni a probléma valódi forrását, mindig külső tényezőt fognak hibáztatni, amivel soha az életben nem fognak előrébb kerülni. Nekem ugyan mindegy, mennyire tudnak önismeretet tartani és fejlődni, de azért ha egyszer egy ilyen inceles robbantgatás áldozatául esik a gyerekem, akkor az igenis már érdekelni fog, és jobb lenne elkerülni az ilyesmit, úgy mégis.
9-es ugyan arról beszélünk. Ezt írtam: "Mert rendbe van magával (és részben pont ezért kell a nőknek.) ellenben azzal akinek valamilyen tulajdonsága vélt vagy valós módon alul múlja az átlagot." részben ezért kell a nőknek és azokkal van gond akik vélt vagy valós hátrányban vannak a szocializáció önértékelés külső stb. terén (külső esetében pl: nagyon kövér nagyon alacsony nagyon sovány elhanyagolt stb. De én úgy gondolom a külső terén csak az igazán szélsőséges esetek vannak igazán bajban. Itt kevés ilyet láttam a többségen kis módosításokkal sokat lehetne javítani) a legtöbb esetben az átlag szint a beugró bármilyen képesség vagy tulajdonság is a kérdés és ha valamiben ki is tudsz tűnni az szuper. Ha meg valamiben alul múlod arra rá kell gyúrni.
Viszont sokan önmagukat rántják bele abba a spirálba aminek a vége a minden nő egy/minden nőnek csak x kell.... jellegű tipikus mondat. Van olyan ismerősöm is aki ez a típus. Mindig talál okot miért nem kellett az adott lánynak csak arra nem tapint rá ami a tényleges probléma. Ha egy pasi eleve a vesztesek tudatával megy oda egy nőhöz az szinte borítékolható hogy veszíteni is fog. Ami ugye tovább rombolja az önbizalmát és önképét. Pedig lehet hogy amúgy nem is lenne vele nagy gáz. Az ismerősöm is lehetne jó pasi egy időben nekem még tetszett is. De ha mindig talál valamit amin panaszkodhat az idővel megmérgezi a kapcsolatot és a jellemét is. Nála legalábbis ez történt.
A gond ezekkel a fiúkkal sok esetben hogy az elején nem találják meg vagy nem ismerik be hol a hiba és úgy nem lehet fejlődni aztán jön az elutasítások hada és könnyebb azokat az eltérő pontokat megtalálni önmaguk és a sikeres pasik között ami szembe tűnő (a korábban felsoroltak külső és pénz) vagy feltételezni hogy nagy a farka ha épp az adott sikertelen pasi azzal nem elégedett az életében.
Ez nem igaz és buta általánosítás ebben a formában.
Másrészről azért van valóság alapja. Sok férfi és nő keres 'normális' társat, de valójában az az utolsó szempont, a szolis insta modell alkat vagy a 185+ cm adonisz ami kimeríti az igényeket.
Ez szerintem pont olyan betegseg, mint az allergia. Ha valakinek lelep a baratja/baratnoje, azt egy egeszseges onertekelesu ember atgondolja, mi es hogyan vezetett odaig, majd levonja a megfelelo kovetkezteteseket. A beteg ember pedig ahelyett, hogy atgondolna a helyzetet, helyette a minden no kva, meg a minden ferfit a farka vezerli csapdajaba esik. Ugyanez, ha egy srac ugy erzi, hogy lehuzta penzzel a kiscsaj, akkor onnantol, ha normalis, legyint ra, ha nem, akkor jon a retteges a golddiggerektol. Tulzott reakcio. Kezelesre szorul.
A masik nepbetegseg a gyavasag. Aki olyan gyava, hogy nem mer egy masik emberhez odamenni es beszelgetest kezdemenyezni, az beteg. Nem introvertalt meg egyeb bullshit, hanem gyava es beteg. Kezelesre szorul.
A depresszio nepbetegsegge valt. A legtobbje nincs is diagnosztizalva es kezeletlenul marad. A psziches eredetu betegsegektol sokan szenvednek. Megoldas nem sok van, tomegesen nem hajlandoak kezelesre menni. Az evolucio majd kivalogatja azokat, akik nem tudnak rugalmasan allni a helyzethez es tobb iranybol is allni a megprobaltatasokat.
43F
Na és mi van akkor, ha tényleg emiatt hagyták ott, akár be is vallva?
Az, hogy vannak ilyen ember IS. Ettol meg nem dol ossze a vilag. Legalabbis nem fog egy fortyogo pokolhoz hasonlitani, ahol folyamatosan azt kell lesned, hogy eppen ki akar megsutni a kovetkezo sarkon. Meg nem lesz minden no delibab, mert az egyik kodde valt. Ha sok csinalja ezt veled, akkor benned van a hiba --> kulso segitsegre, kezelesre szorulsz. EGyreszt azert, hogy ne rombold porig a szemelyiseged masok "bunei" miatt, masreszt azert, mert valamiert rosszul valasztasz. Mindketton valtoztatni kell. A mentalis egeszseg fontos a parkapcsolathoz.
43F
És fordítva? Mert azt is "megszakértik" páran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!