Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondanak mást a nők és a férfiak a nők igényeiről? Mi lehet az igazság?
Ez a kérdés tökéletesen mutatja hogy a nők mást gondolnak mint a férfiak igények terén
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Azokat a válaszokat azok a vadkapitalista funclub tagok írták, akik az olcsó, sminkes tartalmú és shoppingos videókat és szulejmánt nézik és legértelmesebb tevékenységük a rongyrázás a plázákban, műköröm építés, stb.
Kérdező, hasznosabb, ha a saját önértékeléseden dolgozol többet, saját meggyőződéseiden, mint ilyen emberek véleményével foglalkozz.
Már a vezérük (névvel fut) elégséges a rossz példára, és ő pedig egészen biztosan nő.
Azok a férfiak hangoztatják itt és a való életben is hogy az xy tulajdonság kell (sok esetben kizárólagosan) a nőknek (tetszőlegesen magasság farok pénz stb) akiknek az adott dolog hiányzik és erre tudják fogni a sikertelenséget.
Az a férfi akinek nem okoz gondot a párkeresés soha nem fog azon nyígni hogy a farka vagy a pénze vagy a magassága miatt nem kell a nőknek. Mert rendbe van magával (és részben pont ezért kell a nőknek.) ellenben azzal akinek valamilyen tulajdonsága vélt vagy valós módon alul múlja az átlagot. Sok esetben olyan tulajdonság amit nem hajlandó elismerni így egyszerűbb valami megfoghatóval dobálózni mint a pénz vagy a magasság izom....
Én legalábbis ebben látom a rációt. Annyi féle férfi ismerősöm van akinek van párja és egy se hőbölög a nők elvárásai miatt. Pedig van alacsony van túl súlyos van izmos van magas van diplomás és szakmunkás is. Van köztük aki évekig egyedül volt mielőtt párt talált de soha nem hallottam kifogást gyártani. Fel kéne ismerni hogy emberenként változik ki mit vár el vagy kibe mit lát meg. Nem egy barátnőm választását nem értem és ők se az enyémet de ettől szép az élet.
Viszont aki a farok méretére fogja hogy a nők nem mennek el vele randizni az elgondolkodtató. Szóval szerintem nem a férfiak hanem a férfiak egy kis kevéssé sikeres csoportja mondja a magáét és azért nem egyezik azzal amit a nők mondanak mert a sikertelenek nem értik a lényeget be vannak szorulva a saját korlátaik közé. Ugyanígy a női részről azok akik itt nyomják a minden férfi szemét csak a cica baba kell dumát. Persze még van a férfiak és a nők körében is az a típus akinek valóban nem kell több mint egy jó mell vagy izmos váll de aki szerint mindenkinek csak az kell ami neki nincs....
Vannak akik nagyjából értik mire van szükség és vannak akik vagdalkoznak mert nem látják hova kéne lőni. Én így látom.
Szerintem ez egy kicsit túlzás. Mármint az a része igaz, hogy "aki rendben van önmagával" az bejön a másik nemnek DE! mellé minden másban is jónak kell lennie.
Mert lehet akármilyen jóban magával, meg vicckirály meg minden, ha mellé csóró, ronda, nem megfelelő magasságú/testalkatú meg ilyenek. Szóval ez a "jóban van önmagával" akkor érvényes csak, ha mindenben minimum egy "megfelelően jó" szinten van.
De ez érthető is, csak túlzás ez a "ha jóban van magával, biztos a siker" hazugság. Mert nem.
“nōk igényeirōl”
Konkrétan mutass rá egy nōre légyszike, kinek az igényeirōl is van szó?? Nincs minden nōnek egyforma igénye te barom.
III.Edricus Anxious
"Szóval ez a <<jóban van önmagával>> akkor érvényes csak, ha mindenben minimum egy <<megfelelően jó>> szinten van"
"...csak túlzás ez a <<ha jóban van magával, biztos a siker>>"
Senki nem állította, hogy ha a férfi jóban van önmagával, akkor MINDEN NŐNÉL garantált sikere lesz. A dolog annyi, hogy ha nem vagy egy gátlásos, frusztrált esfej, akkor nem riasztod el MÉG AZT IS, aki számára az adottságaid megfelelőek.
De nőkre is ugyanez vonatkozik. Egy bizonytalan, hisztis, féltékeny, depressziós nő riasztó. Teljesen mindegy, hogy külsőre milyen, az alapesélyein rontani fog, ha frusztrált, és ezt a másikon vezeti le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!