Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért háborodnak fel a nők ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért háborodnak fel a nők ha kimondom hogy a kis péniszem miatt nem beszélnek velem?

Figyelt kérdés

Miért kell hazudni, meg vetíteni hogy “ jaj dehogy is , meg én nem olyan nő vagyok, engem nem érdekel , stb..”

Mindenkette tudjuk hazugság !

2019. aug. 8. 23:34
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
93%
Engem nem érdekel a nyomorod. Most jobb?
2019. aug. 8. 23:36
 2/40 anonim ***** válasza:
91%
Engem nem érdekel a péniszed.
2019. aug. 8. 23:37
 3/40 anonim ***** válasza:
94%
Azért, mert minek mondod ki? Eddig ha valaki elmondta, az azért mondta el, hogy nyavalyogjon, ez pedig taszítóbb volt, mint maga a tény, ami egyébként kevésbé érdekelt volna.
2019. aug. 8. 23:38
 4/40 A kérdező kommentje:
#1,#2 nem az volt a kérdés hogy érdekel -e hanem hogy miért kell erről hazudni, az olyan nőknek akik komoly kapcsolatot keresve, mármint azt hazudva ismerkedést színlel....
2019. aug. 8. 23:40
 5/40 A kérdező kommentje:
#3 ha egyszer az, akkor nem mondhatok mást. Nem nyavalygás, egyszerű tény. Mivel hogy amint látszik, akárhogy is tagadják ez központi kérdés .
2019. aug. 8. 23:42
 6/40 anonim ***** válasza:
93%
Hogy mondjam. Én nem háborodnék fel, mert a problémád nem éri el az ingerküszöbömet.
2019. aug. 8. 23:42
 7/40 anonim ***** válasza:
94%

Mert hangulat rombóló, hogy kiderül rólad hogy önbizalomhiànyos vagy.

Ha màr az ismerkedésnél ezen sirànkozól, mi lessz késöbb?!

2019. aug. 8. 23:52
 8/40 A kérdező kommentje:

#7 a nők rombolják le . Én nem tehet róla hogy csak ekkora. Ha lehetne plasztikáztatnám mint a nők a melleiket.

Csak hogy erre a férfiaknak nincs lehetőségük !

És meg a nők vannak felháborodva ....

2019. aug. 8. 23:58
 9/40 anonim ***** válasza:
88%

Mennyike az annyika?!

En nem haborodok fel. A kis meretet nem tudom elvezni, de a tul nagy sem a kedvencem. Miert baj az, ha megmondom a tutit? Jo dolog az oszinteseg. Mondjuk szoba allnek veled attol, de kapcsolatra stb mar inkabb valaki hozzam illot keresnek.

2019. aug. 9. 00:15
 10/40 anonim ***** válasza:
91%

És hogy néz ki egy beszélgetés?

Te: "Szia, hogy vagy?"

A nő: "Áááá!! Menj innen, te mikrop*niszű!"

Azt te is tudod hogy nem így.

Ja, hogy te csak egyéjszakásat keresel...

2019. aug. 9. 01:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!