Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért háborodnak fel a nők ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért háborodnak fel a nők ha kimondom hogy a kis péniszem miatt nem beszélnek velem?

Figyelt kérdés

Miért kell hazudni, meg vetíteni hogy “ jaj dehogy is , meg én nem olyan nő vagyok, engem nem érdekel , stb..”

Mindenkette tudjuk hazugság !

2019. aug. 8. 23:34
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
87%
2019. aug. 9. 06:31
 12/40 anonim ***** válasza:
94%

Mert nem akarnak megbántani, hiszen tudják, hogy nem tudsz változtatni rajta(bár vastagabbá tudod tenni, ha a sebész oda injekciózza a testedből kivett zsírt)

Mellesleg az elején szólj róla, így megkíméled magad a felesleges köröktől! Akár egyből a kép mellé írd, vagy kép helyett írd ki ezt

2019. aug. 9. 07:20
 13/40 anonim ***** válasza:
98%
Furcsa helyzet lehet az, amiben a péniszed méretéről beszélgettek ismerkedési szakaszban. Nehéz elképzelni, de biztos van olyan. Erről magadtól szoktál beszélni? Az akkor is gáz, ha nem kicsi.:) Mondjuk az nem annyira:)
2019. aug. 9. 07:25
 14/40 anonim ***** válasza:
93%
Hát nem tudom, lehet hogy én csinálok rosszul valamit, de elég sokszor utasítottam már el embereket és szakítottam meg kapcsolatokat úgy, hogy az illető péniszéről még szó sem volt és nem mutatta meg nekem, hogy mekkora. Ha pedig úgy ismerkedsz, hogy "szia, Feri vagyok Kőbányáról, 3 centis farkam van, van kedved ismerkedni?", akkor megsúgom, hogy elsősorban nem a farkad miatt utasítanak el.
2019. aug. 9. 07:43
 15/40 anonim ***** válasza:
3%
Mert a nők nem képesek elviselni az őszinteséget.
2019. aug. 9. 08:08
 16/40 anonim ***** válasza:
94%

Nem fejtetted ki normalisan a kérdést, ne csodálkozz ha a válaszok sem olyanok,mint vártad.

Mikor mondják ezt a nők? Megvolt a lefekvés majd megszakítják a kapcsolatot? Vagy az első randin közlöd hogy márpedig neked x centis?

Utóbbi esetben tényleg nem a méret miatt nem beszelnek többet veled...

2019. aug. 9. 08:27
 17/40 anonim ***** válasza:
80%

Ha tudod, hogy senkinek nem fogsz kelleni, mert kicsi a péló, akkor minek ismerkedsz? Mazochista vagy?

Eleve úgy kezdesz bele, hogy csak be akarod bizonyítani magadnak, hogy igazad van, és ez a nő is a kicsi farkad miatt utasít el. Ennek mi értelme?

Ha nem élvezed, akkor ne csinàld!

Menj fizetős nőhöz, az még sikítozni is fog közben, hogy milyen nagy.

2019. aug. 9. 08:39
 18/40 anonim ***** válasza:
76%

Tudod, ahany no annyi méretű hüvely. Nem mindenkinek kell 20centis farok.

Egyebkent nem tudom elképzelni hogy ismerkedesnel csak ugy benyogod hogy neked kicsi a farkad? En nem csodálkoznék a helyedben ha nem beszélnek veled ezutan. Te uldozod el magadtól a nőket, a viselkedesed, es az onbizalomhianyod miatt.

Mekkora az a kicsi méret? Mert szerintem csak te gondolod annak..

2019. aug. 9. 09:12
 19/40 anonim ***** válasza:
86%
Lehet annak a nőnek akinek ezt bejelented "kicsi mell" komplexusa van, mégsem ezzel kezdi a beszélgetést! Gondold csak el... mi lenne ha így indítana nálad bármelyik is...
2019. aug. 9. 10:12
 20/40 anonim ***** válasza:
85%

Most elképzeltem a szitut ahogy a kérdező ismerkedik.

Odamegy a kiszemelt lányhoz:

Kérdező: Szia, nagyon tetszel nekem, lenne kedved eljönni velem valamerre?

Lány:Szia, igen, miért ne?

Kérdező: Akkor is ha mikropéniszem van?

Lány: ...

Szóval mi a fos, de most komolyan...

Őszintén szólva én is felháborodnék, ha mondjuk odajönnél/alapból a tagja lennél a társaságunknak, mondjuk haverokkal dumálgatunk és kijelentenéd, hogy kicsi a pötscöd....

2019. aug. 9. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!