Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért háborodnak fel a nők ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért háborodnak fel a nők ha kimondom hogy a kis péniszem miatt nem beszélnek velem?

Figyelt kérdés

Miért kell hazudni, meg vetíteni hogy “ jaj dehogy is , meg én nem olyan nő vagyok, engem nem érdekel , stb..”

Mindenkette tudjuk hazugság !

2019. aug. 8. 23:34
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

#20 na ez az . Én is pont eddig jutok. És utána az összes eltűnik . És mondom meg ők vannak felháborodva amikor kimondom az igazságot. Nem gond ha valakinek nem elég a kicsi , sőt érthető , de akkor ne alszenteskedjenek .

Mindenhol meg ez a nem a méret a lényeg duma , egészen addig amíg ki nem derül hogy kicsi van a férfinak .

2019. aug. 9. 12:22
 22/40 A kérdező kommentje:

És még itt a valaszokba is megy a vetítés ...

Nem az miatt hagynak ott... meg miért mondod meg...bla bla bla . A tényeken nincs mit magyarázni .

Megmondom hogy kicsi és otthagynak.

Egyébként ezt az után szoktam megmondani miután megkérdezik hogy mit dolgozol = mennyit keresel ?

De persze azt is letagadják , hogy nem azért kérdezik ...

Mese habbal ....

2019. aug. 9. 12:26
 23/40 anonim ***** válasza:
13%
Kérdező, ez itt a gyakorikerdesek.hu, ahol a nők tökéletesek, minden férfi disznó, és ha férfiként bármilyen problémád van, az mindig azért van, mert egy bunkó, gonosz dög vagy.
2019. aug. 9. 12:29
 24/40 anonim ***** válasza:
90%
Autista-e vagy? Azzal indítasz ismerkedésnél, hogy kicsi a farkad és nem érted, miért koptatnak le? Mellesleg azt se sikerült leírni, mekkora.
2019. aug. 9. 12:52
 25/40 anonim ***** válasza:
95%

Ne haragudj, de ebben nincs igazad.

Én akkor is otthagynálak, ha nem azt közölnéd, hogy kicsi, hanem hogy nagy.

Egyszerüen nekem illetlenség, bunkó, tiszteletlen személyre utal, aki a randi elején kijelenti magáról, hogy mekkora a pénisze, legyen az akármilyen.

Őszintén, ilyet még nem is hallottam, szerencsére nem volt alkalmam ilyesvalakivel randizni.

Itt saját magadnak cs-szed el a dolgot és jössz ide sirni.

KB olyan, mint a kéretlen pénisz képek, a legtöbb normális nő falra mászik tőle!

2019. aug. 9. 12:56
 26/40 anonim ***** válasza:
93%
Könyörgöm, ÍRD MÁR LE MEKKORA A MÉRETED! Itt kommentelgetünk oldalakon keresztül miközben lehet baromira nincs semmi gond veled csak neked van komplexusod. Ja és a vastagsággal kezd mert az a lényeges!
2019. aug. 9. 13:45
 27/40 A kérdező kommentje:
#26 nem az a lényeg hogy pontosan mekkora , hanem a hozzáállás , és a kamuzás. Arról meg nem beszélve hogy itt minden tizen egy két centis kukira is azt mindjak hogy ó bőven elég .,,,szóval mindegy mekkorát irok
2019. aug. 9. 14:04
 28/40 A kérdező kommentje:
#25 bocsánat igazad van, valóban van ezerből egy aki úgy gondolkodik mint te. Nekik valóban illetlenség és értelmetlen ilyen adatokat közölni . De sajnos ez ritka .
2019. aug. 9. 14:06
 29/40 anonim ***** válasza:
91%

"....hanem hogy miért kell erről hazudni, az olyan nőknek akik komoly kapcsolatot keresve, mármint azt hazudva ismerkedést színlel...."

Komoly kapcsolatot keresek és nem színlelem az ismerkedést. Mivel mindkettőnk számára kielégítő kapcsolatot keresek, igenis számít a méret IS. Nem kell óriásinak lenni, de a magyar átlag méret már teljesen jó. (Gondolom, neked sem lenne jó harangozni olyan nőben akinek kissé tágabb a hüvelye, mert ez is genetika ám)

Ha neked átlag alatt van, az baj. De még így is lehet esélyed olyannál, akinek a szex nem annyira fontos. Viszont azzal, hogy a pénisz méretedet már ismerkedés alatt közlöd kérdés nélkül, a maradék esélyeidet is elveszíted és ez nem vetítés. Én általában szexnél látom meg, mivel rendelkezik a partnerem, és soha nem jönnék össze olyannal aki a farokméretéről beszél, akár hencegve, akár lekezelően. Ez egyszerűen gusztustalan, tapló viselkedés.

2019. aug. 9. 15:51
 30/40 anonim ***** válasza:
88%
Az átlagméret nem 16-17 centi, hanem 13-14. Nekem egyébként teljesen mindegy, mert hüvelyi úton magamat is nehezen tudom kielégíteni és nem is szeretem a hüvelyi orgazmust, mert kevésbé intenzív érzés, mint a csiklós. Szóval kézzel és szájjal izgatnak, nekem az a jó. Volt már olyan "párom", aki folyton a méretén rinyált, nagyon kiábrándító, pláne, hogy egyáltalán nem is volt neki kicsi, meg extrém vastag volt. A gond az volt az illetővel, hogy erőszakos, agresszív ember volt, nem dolgozott évek óta, a szülei tartották el (49 évesen!) pár hét után elküldtem. De volt olyan is, akinek tényleg akkora volt, mint egy kisfiúnak és kapaszkodj meg: egyszerre volt legalább 3 "párja", én meg szerelmes voltam és nem akartam a valahanyadik lenni.
2019. aug. 9. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!