Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért háborodnak fel a nők ha kimondom hogy a kis péniszem miatt nem beszélnek velem?
Miért kell hazudni, meg vetíteni hogy “ jaj dehogy is , meg én nem olyan nő vagyok, engem nem érdekel , stb..”
Mindenkette tudjuk hazugság !
#20 na ez az . Én is pont eddig jutok. És utána az összes eltűnik . És mondom meg ők vannak felháborodva amikor kimondom az igazságot. Nem gond ha valakinek nem elég a kicsi , sőt érthető , de akkor ne alszenteskedjenek .
Mindenhol meg ez a nem a méret a lényeg duma , egészen addig amíg ki nem derül hogy kicsi van a férfinak .
És még itt a valaszokba is megy a vetítés ...
Nem az miatt hagynak ott... meg miért mondod meg...bla bla bla . A tényeken nincs mit magyarázni .
Megmondom hogy kicsi és otthagynak.
Egyébként ezt az után szoktam megmondani miután megkérdezik hogy mit dolgozol = mennyit keresel ?
De persze azt is letagadják , hogy nem azért kérdezik ...
Mese habbal ....

Ne haragudj, de ebben nincs igazad.
Én akkor is otthagynálak, ha nem azt közölnéd, hogy kicsi, hanem hogy nagy.
Egyszerüen nekem illetlenség, bunkó, tiszteletlen személyre utal, aki a randi elején kijelenti magáról, hogy mekkora a pénisze, legyen az akármilyen.
Őszintén, ilyet még nem is hallottam, szerencsére nem volt alkalmam ilyesvalakivel randizni.
Itt saját magadnak cs-szed el a dolgot és jössz ide sirni.
KB olyan, mint a kéretlen pénisz képek, a legtöbb normális nő falra mászik tőle!

"....hanem hogy miért kell erről hazudni, az olyan nőknek akik komoly kapcsolatot keresve, mármint azt hazudva ismerkedést színlel...."
Komoly kapcsolatot keresek és nem színlelem az ismerkedést. Mivel mindkettőnk számára kielégítő kapcsolatot keresek, igenis számít a méret IS. Nem kell óriásinak lenni, de a magyar átlag méret már teljesen jó. (Gondolom, neked sem lenne jó harangozni olyan nőben akinek kissé tágabb a hüvelye, mert ez is genetika ám)
Ha neked átlag alatt van, az baj. De még így is lehet esélyed olyannál, akinek a szex nem annyira fontos. Viszont azzal, hogy a pénisz méretedet már ismerkedés alatt közlöd kérdés nélkül, a maradék esélyeidet is elveszíted és ez nem vetítés. Én általában szexnél látom meg, mivel rendelkezik a partnerem, és soha nem jönnék össze olyannal aki a farokméretéről beszél, akár hencegve, akár lekezelően. Ez egyszerűen gusztustalan, tapló viselkedés.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!