Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért háborodnak fel a nők ha kimondom hogy a kis péniszem miatt nem beszélnek velem?
Miért kell hazudni, meg vetíteni hogy “ jaj dehogy is , meg én nem olyan nő vagyok, engem nem érdekel , stb..”
Mindenkette tudjuk hazugság !
#30 A 16-17 cm nem átlag, azért már összeteszem a két kezem. Átlag alattin a kb 10 centiset értettem. Találsz akkor is olyat aki ezt elfogadja, nekem sem az a bajom, hogy centivel mászkálok, de én alapból nem vagyok hajde szűk, valószínű nem élvezném a 10 centiset, hacsak nem nagyon vastag.
És hogy miért nem beszélünk erről randin? Azért nem, mert bunkóság. Ha annyira oda vagyok valakiért, hogy lefekszem vele (nyilván nem 1-2 találkozó után) akkor elfogadom azt amilyen van neki és megpróbálom kihozni belőle a legjobbat. Ha meggyőz a kéz-és nyelvtechnikája arról, hogy van értelme, akkor lemondok a 17 centiről. De ha kicsi is neki, nem is tudja használni, rinyál miatta, akkor kell a fenének.
Igen, a kis méret hátrány. De ha olyan a személyiséged, és a lány beléd szeret, akkor elfogad ezzel a hátrányoddal. Csak gondoskodj róla hogy máshol pótolod. Viszont aki a farokméretéről beszél kéretlenül egy randin, az creepy
#31 full kamu...
"A gond az volt az illetővel, hogy erőszakos, agresszív ember volt, nem dolgozott évek óta, a szülei tartották el (49 évesen!) pár hét után elküldtem. "
Egy normalis nő se áll össze ilyen emberrel. Tudom! Sajat tapasztalatból! Nem hogy pár hétig együtt lenni vagy szexelni, de még beszélni vagy találkozni se állnak le ilyennel a nők.
#32 10 cm és alatta az mar orvosi eset.
Elfogadom hogy van akinek nagyobb kell, semmi gond vele. Nem passzolhat mindenki. De mivel nálad is "fontos" kérdés a méret, szerintem az a legtisztább ha az elején kiderül.
Hogy ne akkor legyen meglepetés és kinos együttlét.
Szerintem ez mindkét félnek jobb. Mivel akinek kicsi az nem tudja használni, mivel mint irtam egy nönek nem kell, és rinyál miatta, mivel mint irtam senkinek nem kell.
" Igen, a kis méret hátrány. " ennél több nem kell, ki lehet ezt mondani nem kell össze vissza beszélni meg terelni a têmát!
Bocsi, de ha ismerkedésnél a második információ, amit elmondasz magadról - mondjuk a neved után -, hogy kicsi a péniszed, akkor én is röhögve fordulnék el. És nem azért, mert kicsinek mondtad - ha nagy lenne, akkor is ezt csinálnám -, hanem azért, mert nonszensz, hogy semmi mást nem tartasz fontosnak közölni magadról, csak a farkad méretét. Mégis mire gondoljak, így milyen párkapcsolatra számíthatnék?
Hozzáteszem, páromé sem túl nagy, és pont nem érdekelt, mivel nem ez adja egy ember értékét és már 3 éve ismertük egymást és 2 hónapja jártunk mire megláttam. Voltam nagyobb méretűvel is, akivel katasztrófa volt az együttlét. Párommal tudtam meg, hogy lehet jó is a szexuális élet, csak oda kell figyelni, hogy mit szeret a másik.
Full kamu kérdés, nem hiszem el, hogy nem esik le nektek.
Vagy ha nem kamu, akkor tuti valamilyen szernek a hatása alatt lett kiírva.
Amúgy meg én is ismerek olyanokat, akik mesteri szinten értenek a nők kielégítéséhez és pénzért juttatnak el nők százait az orgazmusig. Ők is mondták, hogy a méret egyáltalán nem számít. Ha már a szakértők is megmondták, akkor nem vágom miért akadnak le ezen annyian. Én kb kisiskolás korom óta rájöttem, hogy nem a bohóc nagysága számít hanem, hogy mekkora cirkuszt tud csapni.
#38 na aswad pont te szólsz be?
Azért ha nem veszed sértésnek, inkább ne szólj hozzá olyanhoz amiről te se tudsz semmit. Amúgy neked mekkora hogy "cirkuszolni" akarsz?
😅😅😅😅😅
Az óvodás kisfiúkra jellemző, hogy pisilés közben mutogatják egymásnak a kukijukat és méregetik, hogy kié a hosszabb. Ezzel nincs semmi gond még abban a korban. A probléma ott kezdődik ha egy felnőtt férfi nem tudta kinőni ezt a korszakot és nagykorában is megrekedt ezen az értelmi szintem.
Hidd el nekem, pontosabban szólva ne is nekem hanem azoknak az ismerőseimnek akiknek az a munkája, hogy nőket elégítsenek ki szexuálisan és foglalkozás szerűen juttatnak nőket az orgazmusra. Ha ők is azt mondják, hogy a méret nem számít, akkor te okosabbnak hiszed magad náluk? Azt hiszed, hogy többet tudsz a puncikról, mint azok akik már több éves tapasztalatot gyűjtöttek össze és maguk mögött tudnak több száz elélvezett nőt???
Komolyan azt hiszed jobban tudod mint ők?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!