Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszer azt mondják semmit nem jelent még ha egy nő bámul, érdeklődően néz, máskor meg azt hogy észre kell venni a jeleket. Most melyik az igazság?
Szerintem mindkét félnek meglehet a maga igaza. Helyzetfüggő, szituációnként más-mást jelent egy nézés.
Jó példa, amikor véletlenül ránézek valakire, majd ő is visszanéz, és elkezdünk nézni egymást úgy, hogy közben mindketten arra gondolunk, hogy "- Te mégis mit bámulsz?"xD Habár én is azért nézem, mert ő néz, de ő sem érti, hogy miért irányult felé a tekintetem:D
Mivel nem vagyunk jelen az adott szituban, nem tudhatjuk, de többnyire ha valakinek látszik a tekintetén, hogy jó érzést okoz neki a látványod, az jó jel. Ha kissé "miaf*#ztnézel" nézése van, akkor nem jelent semmi jót.
Nem tudom miért ennyire gyér az emberek szociális érzéke és ezt nem bántásból mondom.
Nézés és nézés, szituáció és szituáció között is van különbség... És ember és ember között is. Ezt érezni kell, nagyon nehéz megfogalmazni, de az ember különbséget tud tenni megbámulás és hívogató szemkontaktus között. Egyébként a sokáig fenntartott szemkontaktus így is, úgy is provokáló. Ha nem tudod, mit akar, nézz a szemébe addig, amíg észre nem veszi magát. Ha visszanéz még vagy mosolyog, vagy el sem kapja a tekintetét és el sem fordul, az valami. Ha utána soha többet oda sem néz, az meg megint más.
Én nem szoktam csak úgy bámészkodni. Ha nem érdekes a számomra az illető, akkor rápislantok és szerintem soha többet, ha többször odanézek,figyelgetem akkor már szimpi:)
Bámulni neveltetésemből adódóan nem szoktam.
38/N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!