Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sertödött meg, vagy ez melyebb erzeseket takar?
Egy baratom , aki nagyon jó haver , de sehogyse tudtunk testileg közel kerulni egymashoz mert ö harit, stb erdekes fordulatot vett a helyzetunk
Mondta hogy van egy csaj akivel ket eve nagyon jóban van , es mindig felkapdossa neki a telefont
Rögtön arra gondoltam , hogy ez a magyarazat , amiert engem jegelt, mert abba szerelmes . Söt azt mondta h barátkozzak en is a csajjal , akar ma talalkozhatunk vele
Arra gondoltam hogy a csajnak akarja mutatni hogy nincs köztunk semmi es duhös lettem .
Mondtam hogy nem akarok baratkozni azzal a kecskevel ( tudom , megfontolatlan voltam) sms be kecske emotikonokat kuldtem es ö kuldte hogy az en vagyok , a masik egymacska
Tehat megvedte
Nekem nagyon rosszulesett , hogy igy vedi es úgy erzem hogy azóta hidegebb velem
Tudom hogy nem vagyok angyal , de ez nem azt mutatja hogy mely erzesek vannak iranta ?
Gyerekesek vagytok, ennyi a válasz, baromi egyszerű.
Te ezzel a megsértődéssel, ő is ezzel a megsértődéssel.
És látszik, hogy féltékeny vagy, mert nem veled törődik, foglalkozik úgy, ahogy az neked kellene, és várnád hogy legyen.
Ez a válasz a kérdésre: gyerekes vagy.
Neki nem kellesz, másba szerelmes, te meg tiszteletlenül beszéltél erről a lányról. Mégis mit vártál?
Nőjj fel! Tanuld meg elfogadni, ha valakinek nem kellesz, és féltékenykedés meg hiszti helyett legyen benned tartás és büszkeség.
" de ez nem azt mutatja hogy mely erzesek vannak iranta ?"
Nem teljesen mindegy, hogy szereti-e a másik lányt, vagy nem? Téged nem akar, ez egyértelmű abból, hogy leráz. Kar futni utána.
Ha pedig úgy érzed, hogy hátsó szándéka van a bemutatással, és nem akarod segíteni a kapcsolatépítését a másik lánnyal, akkor el lehet intézni annyival, hogy "kösz, de inkább nem". Mások oktalan sértegetésével csak magadat járatod le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!