Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sok csalódás képes teljesen kiölni az emberekből az érzéseket? (F)
Egyrészt, igen a fájdalom az örök! :D csak néha a jó / szép felül írja!
Másrészt pedig, szerintem az első amit gyepálni/ marcangolni kezd, az a remény... A többi érzésed, ha volt.. meglesz, csak egy ' védőburkot ' képez az agyad! Zárkózottabb leszel.. Stb.
valamennyire igen. Meg lesz az igényed lelkileg a nő szeretetére, de vissza már nem igazán tudsz szeretni.
Ez van, fogadd el
Teljes mértékben képesek minden jó érzelmet gyökerestül kiirtani belőlünk. Kedvesek vagyunk, lovagiasak, a tenyerünkön hordozzuk őket, majd lelép a legjobb barátoddal azzal a szöveggel hogy nem szerelmes beléd...
Szerinted ez mit tesz a pozitív érzelmeiddel?
nekem inkább a bizalmamat és a hitemet ölte meg a sok csalódás...és igen, mostmár sokkal óvatosabb vagyok, komoly érzéseket csak akkor kezdek el táplálni valaki iránt, ha megbizonyosodtam róla hogy tényleg őszintén érdeklem és engem akar, nem csak egy újabb háremhölgyet keres a többi mellé, mert soha egyetlen pasiért sem fogok versengeni agyhalott ribikkel, ha választani kell, engem ne válasszon..
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!