Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak, akik 30-as vagy 40-es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak, akik 30-as vagy 40-es éveikben is a szüleiknél laknak. Ez elítélendő?

Figyelt kérdés
Nem mindenki gazdag családba születik és nem mindenkinek sikerül lediplomázni, uram bocsá vidéken kietlen helyen lakik..stb és anyagilag 30-as 40-es vagy épp 50-es éveiben is a szüleinél lakik. Ekkor leszakad az ég? Itt a sok kommentelő elítéli?

2019. aug. 19. 19:13
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:

Elnézést, hogy meggyanúsítottalak a hazugságg, de kizártnak tartom, hogy egy 5 nyelven beszélő, Oxfordban, és máshol tanult ember ennyire lúzer legyen. Szóval vagy nagyot lódított a csávó, vagy időközben történt vele valami, és Mr. Hyde-ként kezdett el viselkedni. Ez megmagyarázza, miért nem kell sehová.

Amúgy ha arab az anyanyelve, akkor ő is arab származású?

2019. szept. 29. 15:40
 42/52 anonim ***** válasza:
*hazugsággal
2019. szept. 29. 15:40
 43/52 anonim ***** válasza:
67%

"Én pedig úgy gondolom, hogy az, hogy egyesek 90-120 000 Ft-on tengődnek, és 30-40 évesen is az anyjukkal laknak, nagyon is az ő hibájuk."

Ezt nevezik áldozathibáztatásnak. Egy gerinctelen, véglény dolog.

[link]

"A lehetőséget megkapták: járhattak iskolába, volt elég idejük, hogy eltanuljanak olyan (értelmes)/stratégiákat, amikkel haladhatnak az életben. Mások ugyanolyan szinten kezdik az életet gyerekkorból, mégis ki tudnak törni."

Ha szerinted ugyanolyan lehetőségei vannak egy pesti mint egy szabolcsi illetőnek, nagyon háttal ülsz a lovon.

Úgy könnyű futóversenyt nyerni, hogy az egyik futónak öt kilométer előnyt adsz...

"Amikor szóba kerül ez a témaköd ugyanígy gyárta a kifogásokat."

A bibi csak az, hogy neki van igaza, te pedig csak idealizálsz, valószínűsítgetsz, meg szidod azokat, akiknek nem osztott jó lapokat az élet.

"Ki tehet arról, hogy ő az év eleji tanácsaimat elvetette, és a te hitvány mentalitásodat tartotta szem előtt?"

Ki garantálta volna, hogyha belefog, akkor jól fizető munkája és szuper élete lett volna?

Talán TE??????

Nos, ezért nem fogadta meg az úgynevezett jótanácsod. Mert "majd"-ra, "ha"-ra, "talán"-ra az okos zsidó se ad.

"Igenis ti tehettek arról, hogy szarul éltek."

Áldozathibáztatás at its finest. Kizárólag mindenről az átlagember tehet, mindenki más maga a mestestesült jószándék! Csak az a csúnya-búnya átlagember nem akarja meghallgatni a szupertanácsainkat, és inkább szándékosan, jókedvéből szegény marad...

És ezek után még ti vagytok felháborodva, ha leugatnak titeket. Hát whehehehe.

"Segíteni is felesleges nektek, disznók elé szórt gyöngy a jó tanács."

Ezt nevezed te segítségnek?

Én inkább úgy nevezném, hogy nesze semmi, fogd meg jól.

"De élj úgy, hogy te akarsz, és mutogass másra."

Amíg másoktól függ a jólétem, addig másra fogok mutogatni. Ez így megy. Ha szarul keresek, nem az Érmelléki Kuglófembert fogom hibáztatni, hanem a munkáltatót, mert szarul fizet.

"NEM IGAZ, hogy ha valaki tanul, akkor nem lehet gazdag."

De igen, teljesen igaz. Függetlenül attól, hogy te mit hiszel és mit nem hiszel.

"Ha az ember a tudását átülteti a gyakorlatba, és JÓL kitanul egy szakmát, akkor biztos, hogy jól fog élni."

Ha van munkahely ÉS ha kereslet is van az illetőre. És persze ha meg is kapja azt az állást, nem valami csókost vagy kenőpénzest alkalmaznak helyette. Megannyi ha.

Ha kerekeim lennének, én lennék a négyeshatos.

"Olyan nincsen, hogy valaki jó szakember, de ne figyeljenek rá fel."

Maximum te nem tudsz róla, ill. figyelembe se veszed, ha találkozol ilyennel, mert ugye nem a te álláspontodat erősíti...

"5000 példát lehet mondani arra, hogy valaki jó szakember, és diploma nélkül is önti a pénzt, és 5000 példát lehet arra is mondani, hogy valaki nem jó szakember, és ezért nem is keres sokat."

Ugyanennyi példát az ellenkezőjére is lehet hozni, csak ugye az ellentmondana neked, ezért szemet becsuk.

"Persze ahhoz, hogy valaki jó szakemberként sokra vigye, kell a megfelelő mentalitás is. Az meg nálatok nincs meg."

Te komolyan azt hiszed, itt minden mentalitás meg akaraterő kérdése?

Ha elég erősen hiszek Songokuban és a sárkánygömbökben, valóra válnak?

Akkor máris kezdem...

"A gond a ti fejetekben van."

Olyan vicces, hogy itt mindenki más a hülye, te vagy helikopter egyedül, nem gondolod?

"Én egyébként teljesen figyelmen kívül hagyom ezeket az embereket most már. De ha elkezdenek hepciáskodni - ahogy írtas - bizony beléjük rúgok egy jó nagyot."

Gratulálok, és erre büszke is vagy? Döntögeted szellemileg egy laposféreg szintjét. Gerinced az nem nagyon van.

És akkor te csak "jótanácsot" jössz adni :DDDDDDDDDD aha :DDDDDDDDDDDDDDD

"Amit bárki meg tudott volna csinálni, ha nem a kifogásokat gyártja, hanem befogja a pofáját, és ringyóskodás helyett teszi a dolgát."

Ezt megintcsak ki garantálja? Ja, hogy senki?

Akkor ez az állításod ugyanaz, mint a többi: egy nagy büdös kamu

"Ember, még a magyar svájci prostik is többet érnek, mint ti."

Tőled még a bakancsom talpán szétkent kutyaszar is többet ér. Függetlenül attól, mennyi pénzed van, emberileg egy zérushely legalja paresnyákov proli vagy. És az is maradsz.

"Na szevasztok."

Szia, nem fogsz hiányozni. A piros kezet csípőből meg is kaptad.

2019. szept. 29. 15:43
 44/52 A kérdező kommentje:

Hááát, fiúk....figyelemmel olvastam a kommenteket, főleg ezt az adok-kapokat, a 48 és az 58%-os kollegák közötti szópárbajt.

Ehhez annyit tennék hozzá, hogy én is arra billenteném a mérleg nyelvét, aki a szegények mellett volt boldugolási szinten, tehát:

A mai világban, majdnem meghatározza az ember jövőjét, hogy hova születik. Milyen gazdag, milyen egzisztenciájú családba...

Ehhez csak azt tenném hozzá,hogy születhet éppen szegény családba is, ha a szülők emberi módon, emberségesen, példamutatóan, korrekten nevelik a gyereküket és megpróbálnak az adott helyzetükhöz mérten is, megfelelő segítséget, irányvonalat adni a csemetéjüknek.

DE...., pont itt a dolog lényege,ha bármennyire is a szülők segíteni akarnának anyagilag, egyszerűen nem tudják megfizetni a sztár egyetemeket és ami ezzel jár, megélhetést,albérletet,lakbért..egyebeket.

MÍG egy másik példát említsek, ha gazdag vállalkozó gyereke, mondjuk végig 2-es volt az iskolában, neki a jövője mégis biztosítva van,még ha nem tanul akkor is.

Amit meg jövőre hoznak be, hogy felsőfokra csak középszintű nyelvvizsgával lehet jelentkezni, ez is csak a gazdag család gyerekének jó, mert a szülők tudják addig fizetni a magántanárt.

Az meg külön kiborít, hogy a kormány egy 2 hetes külföldi nyelvtanulással akarja ezt kompenzálni! Az ész megáll!

2 hét alatt akarnak egy nyelvet megtanítani közép szinten?

Mire elég ez a 2 hét?

Ide minimum 1 vagy 2 év komoly nyelvtanulás kellene,nem 2 hét!!

De, hogy visszatérjek az eredeti kérdésre, igenis sokan vannak ma, akik 30-as vagy 40-es éveiben is a szüleiknél laknak és nem feltétlenül a saját hibájukból.

2019. szept. 29. 16:54
 45/52 anonim ***** válasza:

Az 58%-os bohócnak még egy utolsó válasz, aztán fürödjön tovább abba a mocsokba, amibe magát rántotta:

"Ezt nevezik áldozathibáztatásnak. Egy gerinctelen, véglény dolog."

->Te a saját hibádból kerültél olyan helyzetbe, amilyenben vagy. Azért laksz anyukáddal, és azért vagy minimálbéren, mert elszórtad a fiatal évedet, és ezen változtatni sem akarsz. Igyekszel a felelősséget másra hárítani. Mások - akik értelmesek - már fiatal korban is jól keresnek. Mert magabiztosak, okosak, tudnak az emberekkel bánni. Belőled ezek a jellemzők hiányoznak, és nem is akarod kifejleszteni. Megy a felelősségárhárítás. Ugyan mi köze van másnak ahhoz, hogy te rosszul választottál? Vannak olyan szakmák, amikkel nagyon jól lehet keresni. Az, hogy neked ilyen nincs, a te hibád.

"Ha szerinted ugyanolyan lehetőségei vannak egy pesti mint egy szabolcsi illetőnek, nagyon háttal ülsz a lovon."

->A szabolcsi gyerek is szerezhet önbizalmat, és tanulhat kiemelkedően. Ha otthon lakik, tud gyűjtögetni, ha lassan is, hogy lelépjen onnan, főleg ha van pár ismerőse, vagy barátnője, akivel összeköltözhet. Vidékről amúgy egy rakás ember felkerült már Pestre.

"A bibi csak az, hogy neki van igaza, te pedig csak idealizálsz, valószínűsítgetsz, meg szidod azokat, akiknek nem osztott jó lapokat az élet."

->Nincs igaza, ugyanis amit én tanácsoltam neki, azt 20-22 éves fiatalok is megcsinálják, és jól jönnek ki belőle. De nem, ő otthon maradt inkább az anyukájával, és elment dolgozni 110 000 Ft-ért a gyárba. Ez kérlek szépen, GYÁVASÁGY LUSTASÁG, mert inkább bent maradt az anyukája mellett a komfortzónába, minthogy nekivágjon valami újnak. Ez a tipikusan a lúzerek mentalitása.

"Ki garantálta volna, hogyha belefog, akkor jól fizető munkája és szuper élete lett volna?"

->Nem ígértem neki szuper életet. Arra viszont rámutattam, hogy miként van lehetősége külön menni, és valamennyivel többet keresni. LEHETŐSÉG VOLT. Még én is segítettem volna neki az elején. Amúgy telefonon többször beszéltem is vele, és mondtam, milyen jó dolgom van, akkor már máshogy állt a dolgokhoz.

"Nos, ezért nem fogadta meg az úgynevezett jótanácsod. Mert "majd"-ra, "ha"-ra, "talán"-ra az okos zsidó se ad."

->Azért nem fogadta meg a tanácsomat mert hozzád hasonlóan GYÁVA volt. Nem mert kockàztatni, inkább 30 éves ember létére azt választotta, hogy majd az anyja főz neki. Másrészt álljon már meg a menet. Mi jogon követelnek olyan emberek biztosra dolgokat, akik semmit nem tettek le az asztalra? A munkáltató garantál dolgokat az értékes munkásnak. Egy olyan ember, aki elcseszte az életét örüljön, hogy LEHETŐSÉGET kap.

"Csak az a csúnya-búnya átlagember nem akarja meghallgatni a szupertanácsainkat, és inkább szándékosan, jókedvéből szegény marad...

->Semmiféle tanácsot nem adok már, ugyanis befejeztem az ilyen negatív emberekkel a kapcsolatot. Sőt, nem csak tanácsot nem adok, de munkalehetőséget sem! Pedig pont tegnap beszéltük, hogy mivel megüresedett egy munkahely, szólhatnék valakinek, mert kellene egy ember. ESZEM ÁGÁBAN SINCS, olyanoknak szólni, mint amilyen te vagy, meg az említett haver.

Nem, nem! Tőlem sem tanácsot, sem munkát nem kaptok! Intézzétek csak magatoknak az dolgotokat, menjetek 110 000 Ft-ért a gyárba, vagy ahova akartok!

"És ezek után még ti vagytok felháborodva, ha leugatnak titeket. Hát whehehehe."

->Hiába ugatnak, mert a kutyák véleményével nem foglalkozok. Ezek az ugatások egyébként is csak így neten, vagy személyesen történnek. Nyilvános helyen nem mernek ugatni mások előtt, mert érzik, hogy a trógereknek sosem osztanak lapot. Az említett haver is hazudgál össze-vissza, mert jobb színben akarja magát feltűntetni.

"Ezt nevezed te segítségnek?"

->Mint említettem, már nem segítek.

"Én inkább úgy nevezném, hogy nesze semmi, fogd meg jól."

->Hát az biztos, hogy aki jobban akar élni, annak értelmesnek is kell lenni. Tanácsolhatok én bármit, ha nem állja meg az ember a helyét. Tekintve azonban, hogy amit én tanácsolok, abból én meg más is pénzt csinált, akkor nem lehet olyan rossz tanács. Főleg akkor nem, ha 18-20 éves ÉRTELMES fiatalok is pénzt tudtak szerezni - tisztességesen. Számodra ez nesze semmi fogd meg jól, mert a pénzhez sem értesz.

"Amíg másoktól függ a jólétem, addig másra fogok mutogatni."

->Akkor mutogathatsz ítéletnapig. A beszélgetésünk alapján semmi nincs benned, ami alapján egy munkáltatónak ki kellene nekes fizetni kb. 3-400 000 Ft-ot. Jó végzettséged nincs. Nyelvet nem beszélsz, vagy csak alig. Önbizalmad nincs. Negatív vagy, megy a felelősségárhárítás. Érdektelen ember vagy, olyan, aki a gyártósor mellé való, és ebédszünetben szidja az államot.

Most erre mit kellene mondanom? Azt, hogy változtatnod kellene? Alapvetően igen, ezt, de én nem adok neked tanácsot. Szóval eszem ágában sincs részletesen kibontani a témá

"De igen, teljesen igaz. Függetlenül attól, hogy te mit hiszel és mit nem hiszel."

->Semmit nem hiszek.

Velem például nagyon meg vannak elégedve a munkahelyemen. Ami azt eredményezte, hogy a jövőhéten már többet fogok keresni, mint amennyit eredetileg kereshetnék.

Én jól dolgozom, elégedettek velem. Meg is fizetnek

"Maximum te nem tudsz róla, ill. figyelembe se veszed, ha találkozol ilyennel, mert ugye nem a te álláspontodat erősíti..."

->A jó munkát mindenhol megfizetik, mármint minden tisztességes helyen. Aki jó munkaerő, az találhat olyan helyet. A rossz munkás vagy az átlag munkás nem. A kiemelkedő munkás előtt viszont sok lehetőség nyílik meg

A többi hitványságodra viszont már nem reagálok, mert nincs kedvem, sem időm. Eléggé sajnálom így is, hogy rád pazaroltam az értékes perceimet.

Ne csodálkozz, hogy nő sincs az életedben, az ilyen fazonoktól a csajok - a tekintélyesebb csajok - már távolról menekülnek.

2019. szept. 29. 19:18
 46/52 anonim ***** válasza:

Az 5 nyelven beszélő Oxfordi emberre meg csak annyit, hogy nem hiszem, hogy a story igaz.

Ha mégis, akkor ilyen műveltséggel simán felvennék dolgozni több helyre. Ha a szakmájában nem, mert nem jó szakember, akkor - a nyelvtudása miatt - takarítani külföldre, simán. Kezdetnek az rossz. Vele van a baj, mert vagy ellenszenves, vagy túl félénk.

2019. szept. 29. 19:25
 47/52 anonim ***** válasza:

Vagy lusta, nem akar igazán dolgozni.

Egyébként meg a lepontozás nem zavar. Abszolút nem érdekel egy lúzer értékelése.

2019. szept. 29. 19:27
 48/52 anonim ***** válasza:
67%

"Az 58%-os bohócnak még egy utolsó válasz, aztán fürödjön tovább abba a mocsokba, amibe magát rántotta:"

Mivan kisapám, célba talált, amit írtam?

Hujjujj, most felszívta magát az ostoba butaproli alaposan, elkezdett ugrálni a kormányszarv orra, és mindenkire rá fog licitálni hülyeségben!

A Gyakorikérdések kiváló hely volt, amíg a magadfajta szánalmas ostoba öntömjénező butaprolik meg nem jelentek itt.

"Te a saját hibádból kerültél olyan helyzetbe, amilyenben vagy. Azért laksz anyukáddal, és azért vagy minimálbéren, mert elszórtad a fiatal évedet, és ezen változtatni sem akarsz. Igyekszel a felelősséget másra hárítani. "

Igen, nyilván, senki másnak nem volt egy gramm köze se hozzá! Nem a kormány hibája, hogy a felét se képes betartani annak, amit megígért. Nem is a munkaadóé, hogy gombokért robotoltatja az embereket. Nem is a vadkapitalizmusé, ami tervszinten úgy van kitalálva, hogy egy nagyon szűk kisebbségnek nagyon jó, egy kicsit tágabb kisebbségnek jó, a maradék 98 százaléknak meg szar. Nem, mindenért egyszemélyben az átlagember a hibás!!!4!!4!444NÉGYNÉGYNÉGYNEGYVENNÉGY!!

Mert ahhoz ugye túl pici halacska vagy, hogy a kormánnyal, munkáltatókkal szívózzál, egyszerűbb a padlón lévőbe belerúgni, amit aztán farizeus arccal segítségnek próbálsz itt eladni.

"Mások - akik értelmesek - már fiatal korban is jól keresnek. Mert magabiztosak, okosak, tudnak az emberekkel bánni."

Ilyenekre gondolsz? Felétek ezt nevezik példaképnek?

[link]

Szerintem köpjél fel egyet, és álljál alá.

"Ugyan mi köze van másnak ahhoz, hogy te rosszul választottál?"

Nagyon sok köze van hozzá, kisapám, ugyanis nem az átlagember a törvényhozó, nem ő találja ki a rendelkezéseket, de még annyi beleszólása sincs, hogy az adója hova menjen.

"Vannak olyan szakmák, amikkel nagyon jól lehet keresni. Az, hogy neked ilyen nincs, a te hibád."

Úgyvan kisapám, legyen mindenki mérnök meg programozó, mert most az a sztárszakma. A magadfajta ostoba butaprolinak eddig terjed a gondolkodása. Tanulja ki mindenki a sztárszakmát, és már viheti is haza a csiliárdokat.

Nem tudom eldönteni, hogy gyárilag vagy ilyen kretén, vagy anyád ejtett-e fejre.

"A szabolcsi gyerek is szerezhet önbizalmat, és tanulhat kiemelkedően."

És mire megy vele, ha nincs munkahely?

"Ha otthon lakik, tud gyűjtögetni, ha lassan is, hogy lelépjen onnan, főleg ha van pár ismerőse, vagy barátnője, akivel összeköltözhet. Vidékről amúgy egy rakás ember felkerült már Pestre."

Miből? 47 ezres közmunkából? :DDDDDDDDD

"Nincs igaza, ugyanis amit én tanácsoltam neki, azt 20-22 éves fiatalok is megcsinálják, és jól jönnek ki belőle."

Igen, és szerinted ez MINDEN 20-22 éves fiatalnak be fog válni? Kivétel nélkül? Ha igen, miért nem csinálja ezt mindenki?

Ja, hogy megint ostobaságot írtál. Oké, lapozhatunk.

"Ez a tipikusan a lúzerek mentalitása."

A tied pedig az áldozathibáztató paresnyákov proliké, aki mások nyomorán szórakozik. Ez sokkal jobb ugye.

"Arra viszont rámutattam, hogy miként van lehetősége külön menni, és valamennyivel többet keresni. LEHETŐSÉG VOLT."

Lehetősége mindenre van az embernek. Lottóötösre is. Ezzel te nem bizonyítottál semmit.

"Még én is segítettem volna neki az elején."

Aha, nagyjából úgy, ahogy ide is "segíteni" jársz fel. Valamiért nem tudok csodálkozni rajta, hogy nem kért a segítségedből.

"Azért nem fogadta meg a tanácsomat mert hozzád hasonlóan GYÁVA volt."

Azért nem fogadta meg a tanácsodat, mert egyrészt a semmiért nem fog kockáztatni, másrészt a jótanácsod bő 50 százaléka vélhetően tahóskodás volt, a másik 50 százalék pedig érvelési hibák tömkelege.

"Mi jogon követelnek olyan emberek biztosra dolgokat, akik semmit nem tettek le az asztalra?"

Aki dolgozik, kisapám, az letett valamit az asztalra. Nem segélyen élőkről beszélünk, hanem dolgozó emberekről, hiába szeretnéd nagyon összemosni a kettőt.

"A munkáltató garantál dolgokat az értékes munkásnak."

Egy jól működő országban, esetleg, ahol a munkáltató nem élet és halál ura. Nem pedig idehaza Orbánisztánban, ahol nem az számít, mit tudsz, hanem hogy kiket ismersz.

"Semmiféle tanácsot nem adok már, ugyanis befejeztem az ilyen negatív emberekkel a kapcsolatot. "

Az első igaz dolog, amit írtál eddig.

Valóban nem tanácsokat jársz fel adni, hanem köpkölődni. Aztán fel vagy háborodva, amikor ugyanezt kapod vissza az ellenoldaltól. Röhejes.

"ESZEM ÁGÁBAN SINCS, olyanoknak szólni, mint amilyen te vagy, meg az említett haver."

Van munkám, köszönöm szépen. De ha nem lenne, akkor se lennék rászorulva egy ilyen laposféreg "segítségére".

"Tőlem sem tanácsot, sem munkát nem kaptok!"

Soha, egyszer nem leszel olyan pozícióban, hogy te bárkinek is munkát adhass, ne aggódjál.

"Hiába ugatnak, mert a kutyák véleményével nem foglalkozok."

Aha, nem foglalkozol, azért feszengesz itt nekem, mint a pók a lucernásban...

Most szépen segget csináltál a szádból! Még sok ilyet, ha kérhetném!

"Nyilvános helyen nem mernek ugatni mások előtt, mert érzik, hogy a trógereknek sosem osztanak lapot."

Jaja, biztos nagyon félnek ám tőled, meglátnak és telepakolják a gatyeszukat barnamacival...!

Nagyon izomszag lett itten, ablakot nyitok...

"ekintve azonban, hogy amit én tanácsolok, abból én meg más is pénzt csinált, akkor nem lehet olyan rossz tanács."

Kb. mintha Tribuszerné nyilatkozatát olvasnám az MLM-átverésről, vagy Ambrus Attiláét a bankrablásról :D

"Főleg akkor nem, ha 18-20 éves ÉRTELMES fiatalok is pénzt tudtak szerezni - tisztességesen."

Igen, és hányan is a 100 százalékból? A halmaz mekkora részhalmazáról is beszélünk itten?

"Számodra ez nesze semmi fogd meg jól, mert a pénzhez sem értesz."

Számomra ez nesze semmi fogd meg jól, mert pár tucat elszigetelt eset alapján általánosítasz, mellé még szerencsemosdatsz és trollkodsz is egy jót hozzá, biztos ez is a segítségadás része. A pénzhez pedig nálad pindurkát jobban értek szerintem, úgyhogy ezt ne firtassuk.

"Akkor mutogathatsz ítéletnapig."

Akkor mutogatok ítéletnapig. Végre valami, amiben konszenzusra sikerült jutni.

"A beszélgetésünk alapján semmi nincs benned, ami alapján egy munkáltatónak ki kellene nekes fizetni kb. 3-400 000 Ft-ot."

A beszélgetésünk alapján neked még a 8 általánosod sincs meg, szóval ezt se nagyon erőltesd...

"Jó végzettséged nincs. Nyelvet nem beszélsz, vagy csak alig. Önbizalmad nincs. Negatív vagy, megy a felelősségárhárítás."

Olyan cukika, amikor valami butaproli többszáz kilométer kábelen keresztül kitalál az "ellenségről" ezt-azt, felállít egy madárijesztőt, és azt püföli nagy bőszen :DDDDDDDDDDDD

Egyik se talált, de azért célozgass tovább, érdeklődve figyelem, mivel próbálkozol még :DDDDDDDDD

"Érdektelen ember vagy, olyan, aki a gyártósor mellé való, és ebédszünetben szidja az államot."

Kisapám, ha senki nem állna a gyártósorok mellett, szerinted meddig maradna fenn a társadalom? Hány hétig? Vagy beszéljünk inkább napokról?

Hülyébb vagy te, mint a sokéves átlag.

Az állam pedig mái napig csak rombolni tudott az országon, építeni azt nem. Ha nem lennél bebújva nyakig a kormány seggébe, látnád magad is.

"Velem például nagyon meg vannak elégedve a munkahelyemen. Ami azt eredményezte, hogy a jövőhéten már többet fogok keresni, mint amennyit eredetileg kereshetnék."

Aha, ki is nézem, milyen "magas" pozíciód lehet a munkahelyeden...

"A jó munkát mindenhol megfizetik, mármint minden tisztességes helyen."

És Orbánisztán tisztességes hely?

Nyet.

Innentől fogva megintcsak hülyeségeket beszélsz.

"A többi hitványságodra viszont már nem reagálok, mert nincs kedvem, sem időm. Eléggé sajnálom így is, hogy rád pazaroltam az értékes perceimet."

Oké, tehát elvéreztél a vitában, kifogyott a vágólapodról is az összes Szószparkból csórált, 10 éve lejárt sértőnek szánt duma, érvelni nem tudsz, és sajna-bajna senki nem állt melléd jókorákat rúgni a földön fekvőbe. Lengesd meg a fehér zászlócskádat, és eredj a sebeidet nyalogatni.

Ebben a vitában te csak vesztes lehettél, és most szembesültél is vele. Ez van, majd hozzászoksz.

"Ne csodálkozz, hogy nő sincs az életedben, az ilyen fazonoktól a csajok - a tekintélyesebb csajok - már távolról menekülnek."

Megint durván mellélőttél, vélhetően több barátnőm volt, mint ahány gigabájt pornót tárolsz a gépeden (merthogy épeszű nő messzire kerüli a fajtádat), de azért nyugodtan képzeld csak valakinek magad :D

A piros kezet pedig zsigerből kaptad is.

"Egyébként meg a lepontozás nem zavar. Abszolút nem érdekel egy lúzer értékelése."

Aham, azért kapálózol itt dühöngve, mert annyira nem érdekel...

És megint segget csináltál a szádból. Kongratyülésön, csak így tovább! A televízióban úgysincs semmi érdekes.

2019. szept. 29. 20:58
 49/52 anonim ***** válasza:

Eddig azt hittem a 48%-os csak téved. De mostmár sajnos világossá vált, hogy itt egyenes rosszindulatról van szó.

A fő probléma, hogy a szabópéterizmust túl sokan komolyan veszik. Jelen esetben is a 48%-os bevette a Szabó Péter-féle szélhámosok hazudozásait.

Mégis ki a fenét érdekel a te ismerősöd? Milyen jogon higgyük el, hogy te nem hazudsz és nem találtad ki az egész sztorit magadtól, hogyha te sem hiszed el azt a történetet amit én magam valós esetre hivatkozva írtam?

Ezt nevezik mazsolázgatásnak, ha saját szájízed szerint fogadsz el vagy utasítasz el tényeket.

Az, hogy XY-nak lehetősége volt valamire az nem jelenti azt, hogy minden egyes embernek lehetősége van ugyanarra.

2019. okt. 1. 03:06
 50/52 anonim ***** válasza:
100%

Ez inkább matolcsizmus. A Matolcsidióta lózungja volt, hogy mindenki annyit ér, amennyije van. Meg is találta a célközönségét, amint látod,az ilyen ostoba ruppótlan butaprolik személyében. Ahogy írtad, nála ez keveredik a natív rosszindulattal: aki szegény, dögöljön meg, ő bezzeg gazdag(nak próbálja bemesélni magát itt).

Ki kell röhögni az ilyet, és elgondolkozni azon, hogy ideje volna bevezetni a születésszabályozást, hogy a hozzá hasonló legalja butaprolikat még a kezdet kezdetén kiszelektálják. Egyszerűen nem valók normális emberek közé, primitív alja véglények.

2019. okt. 1. 14:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!