Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak, akik 30-as vagy 40-es éveikben is a szüleiknél laknak. Ez elítélendő?
Csak ha férfi a illető.
Nem ítélem el de olyannal nem jönnek össze aki 30 körül se gyűjtött össze annyi pénzt hogy tudjon venni egy lakást.
Nem születtem gazdag csaladban, videki vagyok, es nemhogy diploma, de meg érettségim sincs.
Megis 21 eves korom ota van sajat lakasom, amit nem örököltem hanem vettem.
Igaz nem 40 millaba került hanem csak 2-be.
Akarsz te egyáltalán változtatni a helyzeteden?
Nahát Kérdező, mintha csak haveromat olvasnám. Ő is ugyanezzel az kifogással igyekszik megindokolni, miért lakik még otthon 30 évesen is.
Igen, elítélendő. Ha akarnál, elmehetnél otthonról. Vannak olyan munkáltatók, akik biztosítanak szállást is, de mégsem mész. Nem kellene mást tenned, mint dolgozni 1-2 hónapot, aztán a kezdőtőkvel lelépni máshová. De nem mész. Lusta vagy, szégyen vagy.
A 12-est meg feleslegesen pontozta le a sok ingyenélő.
Amúgy ezeknek a Kérdező féle fazonoknak sosincs nője, az említett haver is kb. 10 éve egyedül van már.
Ma már nem veszel sehol sem 2 milláért lakást, de már 25-ért is elég nehezen. Akinek nincs annyi pénze, hogy hitelt vehessen fel, annak hiába van önerője, ezt meg a bank határozza meg és a hiteltörvény, ez nem függ az embertől.
Persze van, aki tudott annyit tartalékolni, hogy most lakása van, de azt tuti nem most vette mindenféle segítség nélkül. Minimálbérrel vagy nettó 250 alatt semmi esély nincs erre.
A szülőkkel való lakás nem elítélendő, viszont ha már eltartatod magad, az már igen és hát párkapcsolatilag is elég nehéz helyzetbe kerülsz.
Azért pontoztam le a 12-est, mert egyrészt baromságokat beszél, másrészt hazudik. 2 millióért lakást, aha, amikor egy bedőlt oldalú disznóólért is helyből elkérnek 10 milliót. Na tudod, kit etessen...
Persze egyszerűbb és jobb szidni, ócsárolni a szegényeket. Akinek nincs pénze, dögöljön meg. Matolcsidióta lózungja megtalálta a célközönségét.
En tudom kit kell etetnem kedves 17-es.
Mellesleg nem irtam sehol hogy mikor vettem. Mert amugy 2005-ben.
Csak sokan azt hiszik hogy ide csak kamaszok es friss diplomasok jarnak. Hat nem.
A kommentem lenyege amugy is az volt hogy nem kell a felso 10 ezerhez tartozni 5 diplomaval hogy valamit elerj az eletben.
Nekem fontos volt a sajat lakhatas, ossze is jott.
Mas korombelinek is volt lehetosege, de nem tettek erte. Na ezek sirnak ma hogy 30 40 evesen is anyucival laknak.
Lehet pontozgatni tovabb.
Mellesleg, probald osszematekozni mennyit ert akkoriban 2 milla.
Mert en azota 3x tobbet keresek, es a hazam is kb 3x dragabb most.
Tehat akkor sem pusziert vettem.
Jó, akkor matekozzunk egy kicsit.
Egy átlag magyar fizetés 150 ezer forint. Az ország legnagyobb része még ennyit se keres meg, deeeeeee legyünk optimisták, tegyük fel, hogy az átlagember megkapja tisztán a nettó havi 150-et.
Egy havi megélhetés uszkve 100 rugóba fáj - ide értendő a rezsi, az élelem, a közlekedési költség, a ruházkodás, szórakozásról még egy betűt nem írtam. Tehát havi 50 ezret tud félretenni az illető jó esetben.
Egy normálisabb lakás 15 milliónál kezdődik mostanság, ez alatt max. vályogputrit kapsz. Hogy megvásárolhass egy ilyet, 300 hónapig kell spórolnod rá. Vagyis 25 esztendeig. Reálisan tehát a mai lakásárak mellett úgy 45-50 évesen jut valaki saját kéróhoz.
Ennyit a matekról. Nyugodtan köpködd tovább a szegényeket, akinek nem futja zsebbű' rá, elvégre mindenki annyit ér,amennyije van, ugye.
A piros kezet pedig csípőből kaptad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!