Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elítélendő, ha társkeresőre csináltatok portrét magamról, hímneműként?
azért nem irok férfit, vagy fiút, mert sokan még abba is belekötnének...
azt meg mondjuk nem kell megetetni a közönséggel, hogy a nők azért fotóztatják magukat, hogy utána eltegyék a fiókba...
Nekem sajnos még úgy sem jönnek matchek, hogy 5 ezer forintba került a profilképen (arányosan leszámolva a munkadíjat)
Nem mindenki néz ki olyan jól, hogy egy random telefonos szelfin is vonzó legyen.
de az, mert nagyon sok leszólást kaptam miatta.
persze amint bemondtam, hogy önéletrajzba is akarok képet csináltatni, ott már rögtön minden rendben volt...
Nem portré kell ember!
Spontánnak tűnő képek kellenek. Hogy melyik a jó, azt kísérletezheted photofeeleren.
Én nem ítélem el, lesz@rom. Nem szólnék le senkit, van ennél jobb dolgom is.
Viszont pénz kidobásnak tartom. Nem attól lesz valakinek több match-e, hogy 5 ezer forintos képet csináltatott, az égvilágon semmi összefüggés nincs a kép àra és a te kinézeted/szimpátia közt, amit kiváltasz. Az ember nem azt nézi meg a képen, hogy milyen kamerával készült, milyen fotózási beállításokkal, hanem azt, hogyan nézel ki rajta. Akinek nem tetszik a kinézeted, annak tökmindegy, hogy milyen professzionàlis kép...
Nem elítélendő, a saját dolgod. Személyes véleményem, hogy kár erre ötezret kiadni, mivel az ilyen oldalak nem érik meg ezt a pénzt. A "match" szóból a tinder meg a badoo ugrik be, és egyik sem ér meg egy ötezres befektetést.
Egy komolyabb oldalra esetleg igen, de ott komolyabb emberek is vannak.
De nem éri meg izmozni egy képért, elég ha lefotóz valaki "jobb pillanatodban", egyedül arra vigyázz, hogy ne legyen nagyon kínos a háttér (orosz társkeresős rémképek) vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!