Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ötlet olyan társkeresőre ami tényleg működik?
Milyen fotókat tegyek fel? Mert nem igazán írtak vissza baddoon például.
Hosszan írjak vagy röviden?
Milyen típúsú özeneteekre nem szoktatok válaszolni?
Jobb ha sokat írok magamról pl mesélek az életemről írok arról hol dolgozom mi a végzettségem mik az álmaim stb?
Tinder. Nekem bejött. Friss képeket, legyen arcos (nem csak baseball sapka + napszemüveg kombó), legyen egész alakos, ruhás, de ne nagykabátban. Nem kell síelős, majd ha addig eljutottatok, akkor megbeszélitek, ki mit szeret stb. Te legyél rajta látható. Nálam a külső dönt, de nem szeretem a a regényeket, sablon ctrl C ctrl V leveleket. Egy szia, szívesen megismernélek bőven elég. Az életed végképp nem, a végzettséges sem, az álmaid sem egyelőre. Én randiztam sokat Tinderről, és randizok is. Ha megvan a szimpátia, akkor pár szó, telón beszélünk és mehet a randi.
N
Mindenkinek köszönöm a válaszokat.
Képekkel kicsit bajban vagyok mert ahhoz valakit meg kell kérjek hogy csináljon rólam újakat. Szelfivel lehet szelfibottal sem tudnék nem igazán tudok egészalakost összehozni így hirtelen, de igazatok van kellene az is.
Ki hogy oldja meg a képeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!