Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőre jó ötlet lenne, kiírnom hogy nagyon érzékeny típus és nem volt még barátnőm?
Hát, jó ötletnek nem jó, de legalább őszinte. Inkább előbb "riaszd" el azokat, akik ezt nem tolerálják, úgyis hamar kiderül. Jobb nem zsákbamacskázni.
20/L
Ha szeretnél eladni egy autót írd ki hányszor hánytad le a kárpitot részegen, milyen rendszerességgel maszturbáltál a volán mögött, és hányszor koccantál vele amit temperával elfedtél....
Mindenkit elfogsz ijeszteni, pláne egy társkeresőn. Add el magad, utána vedd észre, hogy hopp, kicsit figyelsz magadra, mennyire zúdítod rá másra az érzéseid sokkal könnyebb az isnerkedés, és lassan adagolva szeressétek meg egymást.
1. vagyok: le lehet írni szerintem, de nem kell túl ragozni, illetve eltúlozni, meg oldalas szövegeket írni.
Az egyébként még jól is néz ki- legalábbis magamból kiindulva a lányok szeretik, ha olyasmit írsz, hogy érzelmesebb vagy belül, de nehezebben nyílsz meg, neked ehhez bizalom kell. Szerintem ennyi bőven elég.
Mivel bárki (rossz értelemben véve bárki) láthatja a bemutatkozásodat, ne írd ki oda ezeket direktben.
A 2. érdeklődő levélben viszont feltétlenül írd le ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!