Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőre jó ötlet lenne, kiírnom hogy nagyon érzékeny típus és nem volt még barátnőm?
Már megszerkesztettem teljesen, ha gondolhatjátok leírhatjátok a véleményeteket. Én már rengetegszer átírtam, de most találom a legőszintébbnek és legösszetettebbnek.
Ez jó, csak másodszor is felhívom a figyelmedet arra, hogy rosszindulatú, számító emberek is vannak a társkeresőkön, akik az érzelmi, kapcsolati tapasztalatlanságot kihasználási céllal is közeledhetnek.
A másik, hogy ne várd, hogy Rád írjanak, bármilyen jó is a bemutatkozásod, hanem inkább Te kezdeményezz!
"Aki elfogad és szeressük egymást" - értelmetlen
Központozás rossz. ("kívül belül, nagyon tetszik"...)
A 2. bekezdésben szuperül kihasználtad amit írtam és nemtetszésed váltotta ki, az profi megoldás!:)
Röviden magamról: Egy
Szóismétlés, magamat.
Esetleg legyen Neked. Szebb. Amúgy jó:)
- aki elfogad és szeretjük/szeretni tudjuk egymást
- nem érem be bárkivel
- ... szeretnék aki tetszik kívül-belül, és tényleg komolyan gondolja és nem csak a sokadik beszélgetőpartnerét keresi éppen.
Én így írnám ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!