Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a "való életben" nem vagyok senkinek sem az esete akkor felesleges társkeresőre regisztrálni? 23/F
"Külsőségek érdeklik a nőket, ha senkinek nem vagy esete a való életben, nyilván neten se leszel"
Egyébként ez egyáltalán nem igaz.
Illetve van még egy netes randizásnak egy tök nagy előnye: gyakorolsz. Olyan mint az állásinterjú. Van aki őstehetség abban, hogy eladja magát, de a többségnek nem árt ha elmegy interjúkra, hogy gyakorolja a helyzetet.
Vagyis minét többet randizol annál rutinosabb lesz abban, hogy hogy kell viselkedni a nőkkel. (vagy a férfiakkal, mert fordítva is igaz)
Szerintem meg felesleges!
Netes randizas??? Gyakorolsz??? LOL
Semmit sem er, ha eloben meg se tudsz szolalni.
Tarskereson ezrekkel talalkozhatsz??
Akkor miert sir itt mindenki, hogy egy ev alatt 2 levelet kapott??
NE regisztralj, mert csak rosszabbul fogod magad erezni!
Inkabb jarj el valami turaklubba, vagy mittomen, olyan helyre ahova hasonlo erdeklodesi koru emberek jarnak es ott eloben gyakorolhatod a kommunikaciot.
En ertem, hogy a mai ifjusag online no fel es a telefonon keresztul el, de ez akkor se a valo vilag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!