Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkednek azok az emberek, akinek nincs Facebookjuk és nem akarnak regisztrálni egyetlen társkeresőre sem?
A munkahely kilőve, ha olyan lenne, ahol lehetne, akkor nyilván nem itt írnám ki a kérdést és ezzel szerintem van még így más is rajtam kívül.
A többi ilyen általános dolgot szintén hagyjuk, hiszen ilyen helyekre nem azért megy az (egészséges, normális) ember, hogy hátsó szándékkal párt keressen. Az, hogy a nagy számok törvénye alapján ilyen helyeken is akadnak olyan egyedülálló emberek, akik éppen párt keresnek és éppen szóba elegyednek egy olyannal, akivel kölcsönösen szimpatikusak egymásnak, még nem lesz belőle általánosság.
Kulonfele csoportok, tura klub, meetup csoportok,rendezvenyek, park, tanfolyamok, plaza, hosszabb utazas vonaton/buszon/repulon, boltok.
Ahogy evekig csinaltak ezt emberek.
tudom, hogy nehez elhinni, de volt olyan idoszak amikor meg nem volt internet es valahogy megis talaltak part maguknak az emberek.
nekem nincsen fb-m, de regisztráltam társkeresőre, és bejött, mert ott találkoztam a feleségemmel.
szerintem a társkereső azért könnyebb, mert ott a csajok nagy része ismerkedni akar, míg csak random leszólítasz valakit, akkor elég kicsi az esélye, hogy összejöttök...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!