Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a "való életben" nem vagyok senkinek sem az esete akkor felesleges társkeresőre regisztrálni? 23/F
#61%
Ha ennyire jo lenne a netes tarskereses, akkor nem sirna itt minden masodik pasi, hogy nem kell a kutyanak se online. Lehet, hogy neked mazlid volt, de a legtobb fiunak ez csak kudarc.
Legalabbis en ezt latom.
Ide alapvetően sírni járnak az emberek, úgyhogy szerintem nem a GYK alapján kell megállapítani, hogy valami ilyen vagy olyan.
A kérdező azt kérdezte, hogy felesleges-e vagy sem társkeresőn próbálkoznia, én erre válaszoltam. Szerintem egy próbát megér.
A társkeresőn regisztráltak 80% pont ilyen "a való életben nincs esélyem regisztrálok ide talán lesz v mi" kaliberű FÉRFI. A nők meg általában kisgyerekes elvált aki új apukát keres v ronda mint a háború kategória.
Bár ahogy gondolod. De ne csodálkozz majd ha évi 1 levelet fogsz kapni, vagy 6-8 éve fent vagy eredmény nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!