Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a "való életben" nem vagyok senkinek sem az esete akkor felesleges társkeresőre regisztrálni? 23/F

Figyelt kérdés
2019. jan. 15. 15:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nyugodtan nevethetsz meg jöhet a klasszikus "ez a mai ifjúság" duma is, de én pl tök sokáig meg voltam kukulva lányok mellett. Aztán elkezdtem netről randizgatni és egy-két kudarc után megtanultam, hogy mit változtassak a dolgokon.
2019. jan. 15. 16:58
 12/15 anonim ***** válasza:
36%
Férfiak számára a társkereső oldal sokkal nehezebb terep, mint a való világ, mivel sokkal élesebb verseny folyik minden egyes nőért. A nők gyakorlatilag katalógusból válogathatják ki maguknak a legjobb férfiakat, így aztán nemhogy nem segít az amúgy is társkeresési gondokkal küzdő férfiakon, de még a maradék önbizalmukat és kedvüket is elveszi az egész.
2019. jan. 15. 17:02
 13/15 anonim ***** válasza:
46%

#61%

Ha ennyire jo lenne a netes tarskereses, akkor nem sirna itt minden masodik pasi, hogy nem kell a kutyanak se online. Lehet, hogy neked mazlid volt, de a legtobb fiunak ez csak kudarc.

Legalabbis en ezt latom.

2019. jan. 15. 17:20
 14/15 anonim ***** válasza:

Ide alapvetően sírni járnak az emberek, úgyhogy szerintem nem a GYK alapján kell megállapítani, hogy valami ilyen vagy olyan.

A kérdező azt kérdezte, hogy felesleges-e vagy sem társkeresőn próbálkoznia, én erre válaszoltam. Szerintem egy próbát megér.

2019. jan. 15. 17:23
 15/15 anonim ***** válasza:

A társkeresőn regisztráltak 80% pont ilyen "a való életben nincs esélyem regisztrálok ide talán lesz v mi" kaliberű FÉRFI. A nők meg általában kisgyerekes elvált aki új apukát keres v ronda mint a háború kategória.

Bár ahogy gondolod. De ne csodálkozz majd ha évi 1 levelet fogsz kapni, vagy 6-8 éve fent vagy eredmény nélkül.

2019. jan. 16. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!