Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megéri-e a Vega Randi társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri-e a Vega Randi társkeresőre regisztrálni és előfizetni valamelyik csomagra? Mennyire hatékony ez a társkereső?

Figyelt kérdés

2019. márc. 25. 16:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
11%
Nem tudom mi az, én vegán vagyok és szerintem ha valakit elggé szeretsz és ez kölcsönös akkor a párodnak esetleg fel tudod nyitni a szemét, edukálni
2019. márc. 25. 17:07
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de engem eddig egy vega se akart győzködni, csak neten lattam harcokat. Mindenki elvolt, ahigy akart. Semmilyen mas teruleten nem szeretnem az eletben ezt, ebben sem.
2019. márc. 25. 17:52
 3/13 anonim ***** válasza:
66%
a társkereső, mint olyan, nem lehet vegán mivel húspiacról van szó
2019. márc. 25. 20:14
 4/13 A kérdező kommentje:
Öhm, csak kíváncsiságból kérdeztem mennyire hatékony ez a weboldal. A vegetáriánusság miatt lehetne egy közös pont valakivel. :)
2019. márc. 26. 08:27
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez mondjuk engem is érdekelne. Nálam nem elvárás, hogy a másik fél is azt az életmódot folytassa, amit én. Nem erőltetem másra, inkább fordítva szokott lenni.
2019. márc. 28. 15:13
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Inaktívak az emberek azon az oldalon és kevesen vannak regisztrálva. A többség feltölt 1 fotót és 3 sort se tud magáról írni...
2019. ápr. 7. 23:27
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

1: Edukálni? Mondjuk biológiából, hogy zápfogai alapján az ember mindenevő?

Egyébként sem azért vagy a pároddal, hogy átalakítsd őt bármiben, hanem , hogy kiegészítsd.

2020. dec. 26. 08:27
 8/13 anonim ***** válasza:
54%

#7 pont a hozzád hasonló maradiknak kell még jobban az oktatás meg az érzékenyítés.A minden evő azt jelenti ,hogy minden ami nem állati eredetű..mindenféle nővény.

Ez olyan ha a kis macskát papagálynak neveled kölyök kora óta és ő is úgy gondolja h egy szép madár akkor nyugodtan dobd ki a 10ről ,hogy hadd repüljön :)És na hagyd h pár idióta be skatujázza ,meg vissza tartsa a barom szövegeikkel ,"hogy de hát nincsenek is szárnyai"...stb

2020. dec. 26. 22:44
 9/13 anonim ***** válasza:
70%

8: A mindenevő azt jelenti, hogy húst és növényt egyaránt fogyaszt. A növényevőknek redős zápfoga, a húsevőnek tarajos zápfoga, a mindenevőnek (mint az ember is) gumós zápfoga van (biosz, kb. általános iskola 4. osztály). Valamint nem minden aminosavat tudsz a szójával és hasonlókkal bevinni. Nekem mindegy, hogy a vegák hol teszik tönkre magukat, csak legalább "téríteni" ne akarják a többit.

Sokan például az "állatok megmentése" címszóval nem esznek húst, holott a legtöbb haszonállat vadon nem él, illetve ha nem tartanák őket, a számuk kb. a kihalás szélére sodorná őket. Ebbe már nem gondolnak bele.

2020. dec. 26. 23:00
 10/13 anonim ***** válasza:
77%

9: olyanról írsz, amit nem ismersz. Az etikus vegánok valóban nem a saját egészségük miatt nem esznek húst.

Nem azért halnak ki, vagy nem halnak ki állatok, mert tenyésztik vagy nem tenyésztik őket, hanem mindenféle emberi -étkezéstől független- tevékenység miatt. Pl. ,mezőgazdasági területek növelése stb.

Te nem tudod, hogy ha pl. azt mondjuk egy termékre , lehet akár egy törlőkendő, hogy az vegán, az azt is jelenti, hogy az előállítása a természetre nézve nem jár (vagy minimális) károkozással.

Az ember , a fejlettebbje meg tudja oldani a teljesértékű táplálkozást hús nélkül.

Másrészt: már rengeteg kutatás van, amely igazolta, hogy az emlős állatok épp úgy éreznek, szociálisan is azonos érzéseket élnek át, mint az ember , pl félnek, fáj nekik a társuk, gyerekük elvesztése ( pl tehenek épp olyan fiziológiai tüneteket produkálnak mint az ember) , és a vegánok azt mondják ennek a tudásnak a birtokában megölni és megenni őket az nagyon elítélendő.

Bízom benne, hogy jó irányban megy el az emberiség, de látom, hogy lassan tényleg ketté válik a fajunk...vannak akiknek hiába van felvázolva, hogy a természetet védeni kell....és vannak akiknek ez fontos..

2022. aug. 18. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!