Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri-e a Vega Randi társkeresőre regisztrálni és előfizetni valamelyik csomagra? Mennyire hatékony ez a társkereső?
10: Ezt értem persze, de inkább a húsipari állattartás "emberségesebbé tevése" a cél, nem az, hogy néhány millió év biológiájával szembemenve senki ne fogyasszon húst.
Ha száradnak a folyók, nem az a megoldás, hogy te nem iszol vizet.
A megtermelt gabona x (sajnos nem tudom pontosan mennyi az x) százalékát fogyasztja csak el az ember, a többi az állattartás miatt kell. Ugyanakkor csökken a terület (klímaváltozás) ahol termelni lehet.....tovább lehet gondolni.
De visszatérve az etikai problémára, szerintem ez túlmutat a mások étkezési szokásainak tiszteletben tartásán.Az ember fejlődése, remélem egy etikai fejlődés is....felelősek is vagyunk másokért tényleg egy jobb világot akarunk teremteni, nemcsak magunkra gondolva, látva, hogy azzal hova jutunk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!