Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik társkeresőre érdemes mostanában beregisztrálni? (akár fizetősre)
Én még élő emberrel nem találkoztam pláne férfival akik ezen a szennyportálon érdemben összejöttek volna életük párjával.
Kedves kérdező nem szerencséd nem volt hanem ez egy ilyen világ.
Ha nem tudsz szocializálódni élőben és nincsen baráti köröd akkor mission impossible.
A külsőségek az anyagiasság és az erkölcstelenség világában a szendefiuk azon kapják magukat hogy 30-40-50 évesek és sehol semmi elpereg az élet, társ feleség család nélkül.
Tisztelet a kivételnek de a mai kor agymosott programozott embere már alkalmatlan a párkapcsolatra pláne az élethosszig tartóra, ez a koncepció ugyanis nem fér bele az új világrend koncepciójába.
Mindenki önmegválósít, önimád hatja a nem létező pénzét és jövőjét, miközben fogalma sincsen milyen világban él és az mi felé halad.
Nem véletlenül alakul ugy az élet hogy az emberek többsége, ruppótlan adósrabszolga és ha jobban belegondol hajléktalan papíron, ezek a dolgok nem véletlenül vannak így alakítva.
Nem véletlen hogy a férfi már lényegében érdemben nem tud eltartani egy családot így vették el a tekintélyét a férfinak.
köszönöm a válaszokat.
Egyébként nem értem, hogy az a következtetés honnan jött, hogy Férfi vagyok. :D
Tény és való, hogy annyira nem vagyok nagy barátkozós, van néhány jó barátom, közösségbe egy szinten járok pl. Egyetem mesterképzés. De ott rengeteg a tőlem sokkal fiatalabb...
Az elittársról nem túl sok jót olvastam, valakinek személyes tapasztalat?
Ha nő vagy, bármelyikre, garantált a napi 10 levél.
Ha férfi vagy, egyikre se...négyévente örülhetsz, ha kapsz majd 1 levelet, és erre fizess havi X összeget. Arról nem is beszélve, hogy a női profilok elég nagy része kamureg, troll, vagy üzemeltetői bot.
4 a számból vetted ki a szót.
32f
Szóval kedves kérdező jobb ha most hagyod az egészet a fenébe és beállsz a mókus kerékbe pénz és önmegvalósítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!