Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt pasik, akik 35-40-45 éves korukban is a szüleiknél laknak otthon? Hogy alakult így az életetek?
1@. Talán, mert nincs pénze lakást venni! Feltételezem, még az ilyen lecsúszott hapi is külön menne ha megtehetné, biztos venne saját lakást. ....és talán akkor már rábukna egy csaj is..:)
De, szerintem sokan ebbe az irányba mennek a 30-asok, otthon élnek és nem biztos, hogy éveg múlva hejjjde meggazdagodnak és egyből vesznek is lakást és elköltöznek otthonról.
Mint mindenhol itt is minden mindennel összefügg.
Alap esetben az elköltözés legfontosabb része az anyagi helyzet. Ahhoz hogy valaki egyedül éljen nagyon sok pénz kell. Ma az átlagfizetés kb pont semmire nem elég A második szintén ugyanilyen fontos az életre valóság. Ez jelenthet barátokat , barátnőt akivel összeköltözhet. Két kereset könnyebb élet.
Tehát a buta, taszitó ember nem tud elköltözni. Akinek nincs jó fizető állása, vagy akivel senki nem hajlandó együtt élni. Ha ezeket nem tudja leküzdeni 25-30 éves korára akkor csengettek neki, azaz örökre otthon marad.
+30 után már előjönnek a mentális gondok is...
Én lelki, konkrétan szorongásos beteg voltam mindig is. Sosem voltam úgynevezett életrevaló ember enyhén fogalmazva.
A múlt évben mindemellett súlyos testi betegségek támadtak meg, és e kettőnek a kombinációja adta meg a kegyelemdöfést, elvesztettem azt a munkát is, amivel egy kis éhbérre valót tudtam keresni. Most itt vagyok lelkileg lebénult állapotban, még ha ki is gyógyulok a testi betegségekből.
Barátaim nincsenek, ha egyedül lennék, nem lenne kihez szólni sem.
És itt van egy ehhez kapcsolódó kérdés. Amiben a nők elvárják, hogy a pasi egyedül éljen.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Igen van. 36 vagyok és szülőkkel élek. Azért nem költöztem külön mert egyedül nem tudnám fizetni a lakásomat. Tehát ez a pénz miatt van. Hiába nézik le sokan azokat akik 30 felett is szülőkkel laknak... de ha a kevés fizetésből nem tellik rá, akkor nem fogok éhen dögleni az miatt, hogy a keresetemet albérletre költsem. Meg ugye nekem is meg van az igényem. Soha nem tudnék lakni 30 négyzetméteres lakásban, csak azért mert az olcsó. Majd ha lesz párom, akkor külön költözök.
És sok ismerősöm is van akik 30 felett szülőkkel élnek. Sőt 40 feletti nőket is ismerek akik így élnek.
Úgy hogy van egy lakásom, de ki van adva albérletbe mert minek szivassam magamat és a szüleimet azzal, hogy egy nagy családi házat 2 nyugdíjból fizessenek és magukat lássák el, amikor segíthetek nekik és nekem is jön a pénz az albérletből.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!