Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gond ha nem beszelek telefonon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gond ha nem beszelek telefonon pasikkal, ha a lanyom otthon van?

Figyelt kérdés

Ha par hete beszelek egy pasival akkor sem beszelek vele telefonon , ha a lanyom otthon van.

Egyreszt kezd feltenni kerdeseket meg kicsit feltekeny es amig nem tudom hogy marad a pasi vagy nem , addig nem beszelek vele a lanyom elött

Errö mit gondolnak a pasik?

A lanyom kamasz

2019. márc. 7. 09:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
A szóhasználatod alapján te is kamasz lehetsz. Vagy te "csaj" vagy?
2019. márc. 7. 09:57
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
Ez jó nagy hülyeség. Randiztam egy 40 éves nővel akinek egy 17 és egy 6 éves lányai voltak és neki nem voltak ilyen gondjai.
2019. márc. 7. 10:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, én alapból rühellem ha más hallja a privát beszélgetéseimet, telefonon és élőben egyaránt. Még akkor is, ha nem privát témáról van szó. Ezért nem telefonálok és utálok beszélgetni pl. tömegközlekedési eszközön. Ennél már csak azokat a bugrisokat utálom jobban, akik elöl ülnek és még hátul is lehet érteni amit mondanak.
2019. márc. 7. 10:13
 4/12 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ez teljesen rendben van így, én egyébként sem szoktam telefonon beszélgetni, csak ha valamit nagyon muszáj, amúgy inkább interneten mert azt amúgy is fizetem a mobilnál meg nyilván fizetni kell a hívásokat is az előfizetés mellé. Ugyan nekem még nincs gyerekem, de én mondjuk a szüleimmel vagyok így, hogy amíg nem vagyok benne biztos, hogy hosszabb távon tervezünk az illetővel nem csak max 1 hónap addig nem is említem nekik, hogy lenne valakim.
2019. márc. 7. 10:15
 5/12 A kérdező kommentje:
3 as Maximalisan egyetértek
2019. márc. 7. 10:17
 6/12 anonim ***** válasza:
27%

Nekem úgy tűnik mint ha nem biznál a lanyodba,vagy nem lenne köztetek jó a kapcsolat.A pasi tudja hogy van lányod?

Ha szexről beszelgettek,akkor meg ertem az egészet.Viszont ha csak a mindennapi semmit nem mondó társalgás folyot akkor nem ertem miert kell titkolódzni Ő a lanyod :)

2019. márc. 7. 10:29
 7/12 A kérdező kommentje:
A pasi tudja , a lanyom nem tud a pasiról
2019. márc. 7. 10:31
 8/12 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem tisztázd le a pasival, hogy mi a helyzet, biztosan megérti majd.

Lehet, hogy be kéne avatnod lassan a lanyodat is, talán jó érzés lesz neki is, ha tudja, hogy mi van veled .

2019. márc. 7. 10:39
 9/12 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező, az hatalmas probléma, hogy félsz a gyerekedtől.

32/f

2019. márc. 7. 11:21
 10/12 anonim ***** válasza:
A kapcsolataid rád tartoznak és nem a gyerekedre. A legtöbb kamasz ott sérül, ha előtte zajlanak az "egymásnak adják a kilincset" partnerek. Ez viszont elkerülhetetlen mire megtaláljuk az igazit, vagy akit felvállalunk. Volt olyan kamaszfiú, aki ismerősömtől kért segítséget mert nem tudta értelmezni a helyzetet.
2019. márc. 7. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!