Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Akik használnak telefontokot:...

Akik használnak telefontokot: szoktátok otthon is a telefonon tartani?

Figyelt kérdés

Én önmagában szeretem a telefon természetes tapintását és külsejét, de sajnos előfordul hogy ki-kiesik a kezemből. Nyilván itthon asztalnál vagy ágyban használva ez nem akkora baj, nincs akkora sérülésveszély, de mi van ha valahova hosszabb útra, vagy túrára megy az ember ahová azért felkapja a telefont? Nekem pl. szoktak programjaim lenni más városban, haverokkal vagy ilyesmi, ahol nem feltétlen a figyelem az első.

Szóval ez ilyen kis kíváncsiskodó jellegű kérdés, kíváncsi vagyok más mennyire és hogyan óvja a telefont, vagy éppen mennyire figyel rá. Otthon, vagy csak a városban mászkálva, munkában szoktatok tokot hordani? És mi van a nyaralásokkal, vagy egyéb hosszabb kiruccanással?

Ha megosztjátok a tapasztalatokat, előre is köszi!

2018. júl. 16. 06:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindig rajta van a tok
2018. júl. 16. 06:12
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
Én csak töltésnél veszem ki a telefont belőle.
2018. júl. 16. 07:01
 3/7 anonim ***** válasza:
66%

Csak töltéskor veszem ki a melegedés okozta akku élettartam rövidülés lehetősége miatt.

Amúgy mindig rajta van a tok. Abban van a telefon helye.

2018. júl. 16. 07:39
 4/7 anonim ***** válasza:
23%
Több mint 3 éves telefon, LG G3. Kb 1,5 évig használtam tokkal, akkor mindig rajta volt. Itthon is, még töltés közben is. Most már nincs rajta tok, de még így is jó állapotban van. Kicsit karcos, meg kopott itt-ott de hát már több mint 3 éves. Annyi hogy kb fél napot bír az akkuja, szóval lassan csere érett.
2018. júl. 16. 15:04
 5/7 anonim ***** válasza:
71%
Az enyém még töltésnél se melegszik, igy mindig rajta van.
2018. júl. 16. 15:22
 6/7 anonim ***** válasza:
38%

Mindig rajt a tok.

Plusz uvegfolia a kepernyon.

Tokkal kevesbe csuszos,jobban kezben marad.

2018. júl. 18. 21:06
 7/7 anonim válasza:
Minek szedegessem le állandóan?!
2022. ápr. 17. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!