Hogy lehet hogy vannak akik még 20 évesen is otthon dekkolnak a szüleiknél?
Nem értem, hogy nem ciki nekik, hogy felnőttként mami-papi házában laknak? Hogy tudnak így élni? Szerintem 20 évesen illene elköltözni. A legtöbb ismerősöm akkortájt már elköltözik. Én 18 évesen tettem meg. De mostanában egyre több emberrel találkozom, akik még 20 fölött is otthon dekkolnak. Miért? Mi a jó ebben nekik?
20/F
nemmindenkinek van penze kulon koltoznie.Ha egyutt alksza csaladodal akkor lenyegesen olcsobbak a koltsegek.Szerintem te vagy a gyerek ha ilyen hulye kerdest teszel fel.18evesen te mibol tartotad fent a lakasodat? dolboztal?meg ah dolgoztal is akkor tutira nincs rendes vegzetseged es honaprol honapra eltel csak.En nemakarok ugy ja
rni mint te
Úgy éltem meg, hogy dolgoztam, nem értem ezen mi a fura. Otthon élni olyan, mint egy ketrec, ebben az életkorban. Ugyanis a munka, egyetem miatt költözni kell. Ha amiatt nem mész el, mert otthon olcsóbb, akkor nagyon-nagyon sokáig ott fogsz ragadni. Hiszen, ezt az időszakot nem úszod meg, muszáj dolgozni, tanulni, különben sosem lesz mire alapoznod az elköltözést. Muszáj kockáztatni!
18 évesen én már komoly képzettséget igénylő munkákat végeztem, de bármit bevállaltam volna. Nem is volt más lehetőségem. A szüleim nem tudtak tovább eltartani, az egyetem pedig nem vett fel koliba, és ösztöndíjat sem kaptam az elején... Nem volt más választás, mint éjt nappallá téve melózni, és tanulni.
Előítéletek? Azért kérdeztem, mert furcsállom, hogy mások ilyenkor mire várnak... Ha nem 18-20 évesen lépik meg, akkor 25 évesen, de nem lesz könnyebb, csak elpazaroltak 5-6 évet. Ugyanolyan nehéz lesz. Nem tudom, mi oka van másoknak otthon dekkolni ennyi idősen.
Úgy, hogy 1. saját házrészem van, direkt így lett kialakítva a ház. Nem érné meg külön lakást fenntartani, mikor itt a nagy ház.
2. Jól megvagyok a családdal, élem a saját életemet, de együtt főzünk, és együtt vesszük a szükséges dolgokat. Olcsóbb, és mindenkinek jó így.
Szóval így lehetséges.
Nem értem, te milyen jogon ítélsz meg másokat.
28/N
"160ezret fejenként"
Jó is lenne, ha ez lenne az átlag:) Ne a kirakatszöveget vedd alapul.
Hát igen, de jó lenne, ha ennyi lenne az átlag.
Az átlag szerintem a minimálbér.
Én amúgy annyit keresek, szóval érdekes is lenne azzal különköltözni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!