Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogy lehet hogy vannak akik...

Hogy lehet hogy vannak akik még 20 évesen is otthon dekkolnak a szüleiknél?

Figyelt kérdés

Nem értem, hogy nem ciki nekik, hogy felnőttként mami-papi házában laknak? Hogy tudnak így élni? Szerintem 20 évesen illene elköltözni. A legtöbb ismerősöm akkortájt már elköltözik. Én 18 évesen tettem meg. De mostanában egyre több emberrel találkozom, akik még 20 fölött is otthon dekkolnak. Miért? Mi a jó ebben nekik?

20/F

2013. szept. 1. 13:50
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
0%

mert anyuci-apuci elkéneztetett jó gyermekei. kényelmesek, nekik igy könnyebb minden. nem nekik kell főzni, takaritani, fizetni a számlákat. és természetesen az anyagiak is beleszólnak ebbe.

én sem értem, 18-20 évesen alig vártam, hogy elköltözhessek otthonról. nem értem, hogy valakiben még ennyi lázadás sincs...

2013. szept. 5. 20:38
 32/33 anonim válasza:
Azért, mert nem mindenki nyerte meg 18 évesen az ötöslottót mint én.
2013. szept. 6. 09:18
 33/33 anonim ***** válasza:
160ezer nettó részmunkaidőben diákmunkaként? Az azért elég durva. Amúgy én 21éves vagyok és a szüleimmel lakom(igaz már csak 3 hónapig).Eddig azért nem tudtam elköltözni,mivel a középiskola nekem 5osztályos nyelvi előkészítős volt,és késtem is egy évet,szóval már bőven elmúltam 19 mikor letettem az érettségit.Aztán kimentem Németországba egy ismerősömhoz,igaz csak 2 hónapot dolgoztam,de hazajöttem kitanulni egy szakmát,amit ez évben végeztem el.Aztán elmentem egy sima sz*r gyári melóhelyre,ahol jelenleg is dolgozom.Nekünk leégett a házunk 5-6éve, mondjuk úgy,hogy k*baszott sok a kölcsön,és így is napról napra élünk,anyám semmit nem kap kézhez a kölcsön és a rezsi miatt,apám meg a felét elissza,a másik fele biztosítás stb..Borravalójából szoktunk kaját venni.Kikötötték a g*zt mert nem tudtuk fizetni, és kérdéses lesz-e áramunk e hónapban.Ha én külön költöznénk akkor vinnék a házunkat,mert így is alig van pénzünk.Van egy 4 fős baráti társaságunk,abból hárman már kinn vannak Máltán, és én 3 hónap múlva repülök.Onnan majd talán jobban tudom őket támogatni.Ja és én szeretem a szüleimet,ha meg bulizni akarok nagyon,akkor max havernál alszom, vagy nem jövök haza,szóval jól megvagyunk.
2013. szept. 6. 10:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!