Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi az esélye, hogy lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye, hogy lesz barátnőm, ha egész nap csak otthon szeretek dögleni, meg TV-t nézni?

Figyelt kérdés
Nem szeretek járni sehova, se moziba, se kirándulni, se nagyon emberek közé. Most nem fogom "megerőszakolni" magam, hogy elmenjek ilyen helyekre, ha egyszerűen ott nem érzem jól magam. Találhatok hasonló beállítottságú nőt?
2019. máj. 11. 07:56
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
94%
Nem, mert a hasonló beállítottságú nő ugyan azt csinálja, mint te és nem fogtok találkozni, ha nem jártok el sehova.
2019. máj. 11. 07:58
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Nulla!
2019. máj. 11. 08:04
 3/26 anonim ***** válasza:
29%
Én is így vagyok. Meló reggel 7-16 óráig, utána edzés vagy elintéznivalók, hazaérek este 6.... ez hétköznap, hétvégén meg pihenni szeretnék, vagy elintézni amit nem sikerült hétközben, kitakarítani, ilyesmit.. Persze néha hétvégén eljárok moziba haverokkal , vagy összeülök pizzázni velük, de nem vagyok ez a "világjáró bulibáró" típusú hapsi. Hasonló nő valószínűleg ugyanígy él, így online lehetne talán ismerkedni, de ott meg nagyon sok a konkurencia és a hamis profilok. Sokan melóhelyen ismerkednek. Nálunk van 120 főre 14 nő, de ők 200km re vannak másik telephelyen és családosak. Mindennapokban nem találkozom így nőkkel. Nehéz ügy, én is agyalok a megoldáson már egy ideje.
2019. máj. 11. 08:07
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát be kell írnod leírásba, hogy introvertált vagy, és azt is keresel. Ez szerintem jó dolog.

Bár mondjuk edzés az nem lenne rossz a kinézetednek, egészségednek. Találj valami nekedvaló sportot! 🙂

2019. máj. 11. 08:08
 5/26 A kérdező kommentje:
4. 10 éve kondizok - persze azt is itthon, a kinézetemmel nincs gond.
2019. máj. 11. 08:12
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked is kilép a tv-ből egy csaj mimt a Lays reklámbam a faszi, akkor simán!
2019. máj. 11. 08:23
 7/26 anonim ***** válasza:
88%

"Hát be kell írnod leírásba, hogy introvertált vagy"

Az nem ez. En is introvertalt vagyok, de van igényem programokra, utazásra...

A kérdezo inkább szellemileg igénytelen.

2019. máj. 11. 08:27
 8/26 anonim ***** válasza:
77%

12 éve nincs tvm. Mi a halált lehet ennyit bámulni rajta?

(Filmet, sorozatot szoktam nézni, de elképzelni sem tudom, hogy órákat dögöljek a képernyő előtt és azt nézzem amit éppen adnak ahelyett, hogy azt csináljam amihez kedvem van)

2019. máj. 11. 08:37
 9/26 anonim ***** válasza:
58%
Utolsó okos tv megvan? Azon akkor és azt nézel amit akarsz... :D
2019. máj. 11. 08:42
 10/26 A kérdező kommentje:

"ahelyett, hogy azt csináljam amihez kedvem van"

De nekem ehhez van kedvem, nem kényszer!

2019. máj. 11. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!