Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye, hogy lesz barátnőm, ha egész nap csak otthon szeretek dögleni, meg TV-t nézni?
Lehet valami véletlen folytán találnál egy otthonülő fajta lányt, de ez max ideig óráig működne, mivel nem töltötök minőségi időt együtt, hamar megunja. Az egésznapos otthon döglés meg szex hosszútávon nem túl tartalmas program. Tudom, mert voltam hasonló kapcsolatban hasonló mentalitású pasival. Szerencsére hamar meguntam az ingyen cseléd/p.nci szerepét és leléptem, azóta is néha mérges vagyok magamra, hogy ugorhattam bele ilyen kapcsolatba.
Amúgy én is mindenféle rosszindulat nélkül a pszichológust javaslom.
Ilyen mentalitással neked minek nő ? Egyébként max 5%-ot adnék erre esélynek.
Ha van is ilyen nő annak meg pont azért nem kell pasi mert tv-zni egyedül is lehet.
Elárulom, hogy aki eljár mondjuk discoba vagy más társaságba annak sem könnyű csajt találni. Én például eljárok haverokkal kocsmába dumálni vagy pizzázni néha discoba is. De ettől még nem szedtem össze ott csajokat.
Leginkább a neten ismerkedek, ha onnét eljön csaj randira akkor találkozok vele. De ha nem, akkor nem erőltetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!