Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi az esélye, hogy lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye, hogy lesz barátnőm, ha egész nap csak otthon szeretek dögleni, meg TV-t nézni?

Figyelt kérdés
Nem szeretek járni sehova, se moziba, se kirándulni, se nagyon emberek közé. Most nem fogom "megerőszakolni" magam, hogy elmenjek ilyen helyekre, ha egyszerűen ott nem érzem jól magam. Találhatok hasonló beállítottságú nőt?
2019. máj. 11. 07:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
#13 voltam. A reakciódra a válaszom: persze mindenki dönthet úgy, hogy elkerüli a társasági létezés esetleges kihívásait, de ennek (ahogy írtam) komoly ára van, amit nem valószínű, hogy jól jársz, ha megfizetsz. A pszichológus abban segítene, hogy feloldd a lelkedben azokat a belső gátakat, amelyek miatt a társasági létezés számodra kellemetlen. Ha sikerülne ez az oldás, onnantól már egyáltalán nem volna kellemetlen emberek közé menned, egy új világ nyílna ki neked, amely sok örömöt tartogathat még. Nem is szólva arról, hogy a társtalálás és a társad megtartásának esélyei is többszörösére nőnének. Szerintem ezt az esélyt érdemes megadnod magadnak egy pszichológussal, hiszen ha nem tetszik, a terápiát bármikor abbahagyhatod, azaz sokat nem vesztesz, viszont ha sikerülne előrelépned, azzal óriásit nyersz.
2019. máj. 11. 11:23
 22/26 anonim ***** válasza:
Max neten belefuthatsz hasonló nőbe, de örökmozgó, aktív nőt ne akarj magad mellé.
2019. máj. 11. 12:12
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Lehet valami véletlen folytán találnál egy otthonülő fajta lányt, de ez max ideig óráig működne, mivel nem töltötök minőségi időt együtt, hamar megunja. Az egésznapos otthon döglés meg szex hosszútávon nem túl tartalmas program. Tudom, mert voltam hasonló kapcsolatban hasonló mentalitású pasival. Szerencsére hamar meguntam az ingyen cseléd/p.nci szerepét és leléptem, azóta is néha mérges vagyok magamra, hogy ugorhattam bele ilyen kapcsolatba.

Amúgy én is mindenféle rosszindulat nélkül a pszichológust javaslom.

2019. máj. 11. 19:23
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen mentalitással neked minek nő ? Egyébként max 5%-ot adnék erre esélynek.

Ha van is ilyen nő annak meg pont azért nem kell pasi mert tv-zni egyedül is lehet.

2019. máj. 11. 19:47
 25/26 anonim ***** válasza:
42%
23: Te is otthonülős fajta nő vagy? Mert ha nem, érthető, ha meguntad. Férfiként nekem nem lenne erőm minden hétvégén túrázni meg utazni munkahét után. Persze nem azt mondom, hogy nem mehetnénk el néha moziba vagy valami hétvégén, de ez a buzgómócsing életmód sem nekem való sajnos.
2019. máj. 11. 20:00
 26/26 anonim ***** válasza:

Elárulom, hogy aki eljár mondjuk discoba vagy más társaságba annak sem könnyű csajt találni. Én például eljárok haverokkal kocsmába dumálni vagy pizzázni néha discoba is. De ettől még nem szedtem össze ott csajokat.

Leginkább a neten ismerkedek, ha onnét eljön csaj randira akkor találkozok vele. De ha nem, akkor nem erőltetem.

2019. máj. 18. 06:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!