Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő a pénzre hajt, azt hogy kell érteni, mit jelent? (Egy cipősdobozban rejtegeti a pénzt, és örül, hogy milyen sokat lehúzott a pasijáról, vagy? ) És a pénzre hajtás miért elítélendő?
Sosem értettem ezt, pedig sokszor hallom baráti körben...
Mit jelent, ha a nő a pénzre hajt?
-A szüleinél rejtegeti, gyűjtögeti, és közben magában örömmel mondogatja: "Hú már megint milyen sokat lehúztam a páromról!"
-Hozzá menni, megszedni magát, elválni, aztán... újra elölről az egész?
-Szeretne luxus életet élni, azaz jó kocsit, jó lakást, egzotikus nyaralást (összegezve olyasvalamit amit a PÁRJÁVAL együtt csinál)?
-Biztosítani egy problémamentes jövőt a leendő gyerekeiknek?
Tehát ez valami önző dolog, vagy közös érdek?
Másrészt miért elítélendő? - Mindenki hajt valamire, valami okból van együtt a párjával, pl. izmos test, nagy mell, közös érdeklődés, közös sport, közös munkahely, akar gyereket, nem akar gyereket, szeret bulizni, stb...
Én ezt úgy értelmezem, hogy a nő magasabb életszínvonalat szeretne magának, mint amiért tett keresztbe akár egy szalmaszálat is, egy "talán"-ért cserébe.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!