Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak, akik 30-as vagy 40-es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak, akik 30-as vagy 40-es éveikben is a szüleiknél laknak. Ez elítélendő?

Figyelt kérdés
Nem mindenki gazdag családba születik és nem mindenkinek sikerül lediplomázni, uram bocsá vidéken kietlen helyen lakik..stb és anyagilag 30-as 40-es vagy épp 50-es éveiben is a szüleinél lakik. Ekkor leszakad az ég? Itt a sok kommentelő elítéli?

2019. aug. 19. 19:13
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:

Ò 58%-as... hogy vannak a lufijaid?

Nem kopkodom a szegenyeket, hisz en is egy poros kis falubol szarmazom.

Azokat szolom le akik csak panaszkodnak, de nem tesznek semmit hogy jobb legyen.

2019. szept. 28. 15:28
 22/52 anonim ***** válasza:
93%

Aha, tehát meg lettél cáfolva, kifogytál az érvekből, most jön az óvodás kisdedó személyeskedés. Trolling iz fun?

Ingatlanlufi van, akár tetszik neked, akár nem. Gúnyolódhatsz ezen, ha ilyen kezdetleges a humorérzéked, a saját szellemi sötétségedet illusztrálod vele.

Mellesleg arról egy betűt se írtál, mégis mit kellene tenniük. Borítsák rá az asztalt a főnökükre, hogy holnaptól 600 ezret fizessen, vagy mi? Ja, hogy ezt te magad se tudod, csak jólesik nagyokat belerúgni azokba, akik a padlón vannak, értem én...

2019. szept. 28. 15:33
 23/52 anonim ***** válasza:

Mivel lettem megcafolva?

Veled mar volt vitam, mint utolag kiderult teljesen foloslegesen, ugyanugy lakas temaban, es meg te beszelsz trollkodasrol...

2019. szept. 28. 15:38
 24/52 anonim ***** válasza:
54%

"Egy átlag magyar fizetés 150 ezer forint. Az ország legnagyobb része még ennyit se keres meg..."

És ez KINEK a hibája? Az ő hibájuk! Ők voltak azok, akik nem tanultak ki egy normális szakmát, nem beszélnek angolul, sem németül. Mert ellenkező esetben öntenék a pénzt. Ráadásul változtatni se akarnak. Az előbb említett haver is ilyen: panaszkodik, de nem tesz semmit. Posztolgat a Facebook-on aktívan. Az anyja főz rá, meg kaját rendel neki. Vagy dolgozik, vagy nem. Ha igen, gyűjteni nem tud, helyette hazudgál, hogy neki XY pénze van.

Hagyjuk már ezt... Ha valaki akar, sokra viheti. Aki pénztelen, meg otthon lakik, az a saját maga ostobasága, lustasága miatt van. Én külföldön annyi pénzt megkerestem pár nap alatt mint más egy hónap alatt Borsodban. De azért tennem is kellett valamit

2019. szept. 28. 15:44
 25/52 anonim ***** válasza:
100%

Azzal lettél megcáfolva, hogy matematikailag levezettem neked, átlag magyar fizetéssel reálisan mikor fogsz lakásközelbe kerülni.

Kit érdekel, hogy anno 2 millióért vetted a lakásod? Anno egy gombóc fagyi is 5 forint volt. Azok az idők elmúltak, 2019-van, ráadásul ingatlanlufi is, úgyhogy a 2 milliós lakásoddal kapcsolatos tapasztalataid egyrészt nem relevánsak, másrészt esküdni mernék rá, hogy a 80-90 százaléka egy nagy kamu.

Valóban teljesen fölösleges vitázol velem, mert se igazad nincs, se kompetenciád, hogy ezt belásd. De azért csak nyomod tovább. Na ezt nevezik trollkodásnak.

2019. szept. 28. 15:45
 26/52 anonim ***** válasza:
93%

#24 igen igen, ezt már ismerjük, a szokásos bugyuta lózung..."tanujjad kifele a sztárszakmát, ecsém, osz' maj' jól csiliomos leszel, hö!"

Leírjam neked, miért totális baromság ez a felfogás, vagy azóta már magadtól is rájöttél?

A külföld pedig messze nem opció minden egyes szarul kereső embernek. Egyrészt, ahhoz is jelentős tőke kell, hogy egyáltalán kiutazhass külföldre, nemhogy még ott letelepedj, másrészt, ha hirtelen 2-3 millió ember fogná magát és egyszerre akarna Ausztriába meg Németbe menni, úgy vágnák ki kishazánkat az EU-ból, mint a közmondásos négylábú állatot szarni. Rázhatnánk együtt a kerítés rácsait Ahmed (nagyfa)Szulejmánékkal, juj, de szuper dolog is lenne!

De nyugi, átjött az üzenet lényege. Aki szegény, mindenről ő maga tehet és kész. És dögöljön meg az ilyen.

Magyarország, én így szeretlek!!!

2019. szept. 28. 15:48
 27/52 anonim ***** válasza:
54%

Külföld nyilván nem opció minden embernek, pl. az olyan gyenge jellemű negatív embereknek, mint amilyen te vagy, nem az. Meg haveromnak sem az, elveszne ott az anyja nélkül.

De aki erős jellem, és akar, annak az. Én egy szobás garzonban nőttem fel, és svájci fizetéshez jutottam, mert akartam. És el fogok érni ennél még többet is. Ennyi az egész.

2019. szept. 28. 16:00
 28/52 anonim ***** válasza:
89%

#27, akkor tehát a külföld nem opció minden embernek? Köszönöm, ezt akartam hallani. Ennyit ér a fantörpikus ötleted.

Nyugodtan személyeskedhetsz, téged minősít, nem engem.

A jellemnek olyan 0,0000001 százalék köze van ahhoz, tud-e valaki külföldön boldogulni, tehát ezt hót fölöslegesen hozod fel.

A motivációs közhelyeid meg tipik olyanok, amiket az MLM-huszárok szoktak mantrázni. Szerencsére a népesség jórésze már immunis ezekre.

2019. szept. 28. 16:04
 29/52 anonim ***** válasza:
54%

Azt ugyan nem kívánom, hogy dögöljön meg, de azt állítom, hogy igen, mindenről ő tehet. Magyarországon ugyanis vannak olyan források, amikből meg lehet teremteni a jobb élethez való elindukálst. Az oktatàsi rendszerünk viszonylag jó. Egy régi haver pl. nagyon jó informatikus lett, ma több, mint egy milliót keres. Nem egy szegény afrikai országban élünk.

Ha szarban vagy, az a te hibád, mert nem tanultál, meg nem is akarsz tanulni, fejlődni. Ha pl. egy jó CNC gépkezelő lennél, kb. 300 000-et keresnél, mert húgom férje is annyit keres. Pedig ő is Magyarorszàgon született.

2019. szept. 28. 16:09
 30/52 anonim ***** válasza:

Eszem ágában sincs senkit motiválni, nem vagyok én Napoleon Hill.

TÉNYEKET írtam, amiket pl. a 28-as kommentemben is elolvashatsz.

2019. szept. 28. 16:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!