Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elszúrtam a fiatalságomat ( valóban nagyon nagyon ) Akkor öreg koromba nem lehet normális kapcsolatom?
Figyelt kérdés
Azokkal a dolgokkal már rég felhagytam ami tönkre tett, de a hátrányoktól még mindig szenvedek. Mint pl munkahely, egzisztencia műveltség. Már nincs időm ezeket pótolni.2019. aug. 2. 15:28
41/47 anonim válasza:
én 40 évesen simán elmegyek majd külföldre mosogatni, nem szégyen. 45 évesen hazajössz 10 millióval, 7 millió kölcsön és lesz lakásod, és még 45 évesen egy 30 as nőt simán összeszedhetsz. 47 éves ismerősöm 34 éves nőt szedett fel pár hónapja.
42/47 A kérdező kommentje:
#41 azért ezt nem gondolhatod komolyan...
5 év múlva 17 millióért valahol egy szabolcsi zsákfaluban tudsz égy sufnit venni, és kb annak megfelelő 35-40 éves nőt összeszedni
2019. aug. 31. 11:07
43/47 anonim válasza:
Honnan vetted a 10 ev rutint? Leteszed az urvezetoit, II. csoportu egeszsegugyivel, varsz 2 evet, azt mehet a tobbi... PAV stb.
44/47 A kérdező kommentje:
#43 tudom hogy nem kötelező a 10 év rutin. Azt arra írtam hogy ilyen idősen minimum kell annyit vezetni hogy az ember felelőség teljesen átüljön egy teherautóra.
Ami kicsivel nagyobb és nehezebb mint egy személy autó
2019. aug. 31. 14:48
45/47 anonim válasza:
Elég C-s jogsi, azzal is szépen lehet keresni cégeknél. Amúgy az vicc, hogy nem kapott 8 milliós hitelt. Én 12 milliós vidéki lakást vettem 4 m beugróval, nettó 180 ezerrel 15 évre hitellel.
46/47 anonim válasza:
Na es hany gyereke van a 34 eves nonek az elozo kapcsolata(i)bol? :)
47/47 anonim válasza:
utolsó, egy van. De aki 30 feletti nővel kezd ott már kevés az esélye, hogy ne legyen legalább 1 gyereke. Ha nincs, ott gond lehet. Vagy nem való anyának-önző, vagy karrierista, vagy terméketlen,nagyon válogat, stb. De egy 40 es férfinak már kompromisszumot kell kötnie, ha nem akar egyedül maradni. Persze ha dúsgazdag, akkor huszonévesek is szóba jöhetnek nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!