Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elszúrtam a fiatalságomat ( valóban nagyon nagyon ) Akkor öreg koromba nem lehet normális kapcsolatom?
Akkor menj ki külföldre dolgozni, összeszeded magad anyagilag, kint dolgozol kb 2-3 évet.
Hazajössz, addigra eldöntöd, hogy mit is akarsz kezdeni magaddal.
Unokatesóm 40 fölött tette le az érettségid felesége unszolására. Addig csak egy szakmája volt, amiben dolgozott. Most 46 évesen letett egy teljesen új szakmát és abban dolgozik és jól keres.
Soha sincs késő változni. De ha neked nem éri meg, akkor döglődj tovább 70 éves korodig így kb., hisz már ezt az élethelyzetet úgyis megszoktad.
#6 nyilván nekik sincs ingyen ( most nem ribikre gondoljunk )
De a mai nők sokkal törtetőbbek, iskolai eredményeik jobbak, nem gond ha csak egy szobát bérelnek, kevesebbet buliznak ( isznak , belépőjegy ) nem nézik le ha nincs autója, és a lakást se kérik számon rajta.
"Akkor menj ki külföldre dolgozni"
Na igen, ezt leírni könnyű, de amikor belegondolsz racionálisan, hogy hogyan és miből - mert a kiutazás sem ingyenes, nekem volt egy régi - "haverom"(? - vegyük inkább netes ismerősnek) aki leírta, hogy mennyibe volt amíg kijutott Angliába. Akkor úgy 450 ezer volt mire tényleg munkába állt ott. És ez volt 2012-ben. Ez nem úgy megy, hogy "felülök a gépre oszt' ott is vagyok 3 órán belül".
Vagy ha mégis, akkor meséld el hogyan, tényleg érdekelne. Csak maga a metódus, terjeszteni fogom.
#11 szakma , nyelvtudás, tapasztalat, megtakaritás nélkül hova menjek külföldre?
Mennyit tudok félre tenni 3 év alatt 3-5 millót?
Hazajövök 40 évesen azzal mihez kezdek itthon? De most komolyan kérdezem. Mire elég ma 3-5 millió?
Nem a kifogásokat kell keresni, hanem a megoldást. De tudom, mindenre lehet kifogást találni, ez túl drága, ez túl sok idő...stb. De azért élni meg szeretne az ember, ugye? Erőbefektetés nélkül pedig nincs jutalom. Ennyi.
Szomszédom Hollandiában volt kint hegesztőként, majdnem havi 2 milliót keresett.
Az tudatlanságod rettentően fárasztó. Szerinted miért mennek ki sokan? Mert jóval többet keresnek kint, mint itthon.
Hozzá állás kérdése. Van pár olyan ismerősöm, akiknek nincs érettségi és még is évi 10-15 milla a bevételük.
Na persze ők tettek magukért, nem az iskolába, munkáltatóban bíztak, hogy jön a lóvé. Igaz, kezdetekkor hajnaltól éjfélig dolgoztak pár évet.
Igazából te sem tudod a metódusát, csak jól hangzott. Én láttam olyat aki végigcsinálta - önerőből neki se ment volna, csak a szülei meg a barátja segítették. Anélkül maradt volna ő is itthon, mert nem lehet csak úgy előrántani 450.000 Forintot, hiába mondod, hogy "kifogás", ez attól még igaz. Félrerakosgatás sem működik, mert egyrészt nincs miből (nekem most is 4500 Forintom maradt fizetésig, szóval az utolsó nap vagy "szereznem" kell pénz "ügyeskedéssel" vagy aznap nem eszem, ami nem baj, mert van miből fogyni még, de mi lesz, ha majd nem lesz?). Ki van ez a rendszer találva. Persze igen, ott van a "dolgozz napi 22 órát és akkor majd", de az meg 2 hónap alatt taccsratesz bárkit.
"40 éves lennék mire leérettségizek...
ami ma kb annyit ér mint a papir amire nyomtatják: semmit
Szakma 2-3 év+ gyakorlat 45-50 . 50 felett meg kb senkit nem vesznek fel szinte sehova."
Ha a fejed tetejére állsz, az idő akkor is telni fog. Így is-úgy is 40 éves leszel maholnap. Akkor nem jobb már 40 évesnek, de érettségizett embernek lenni? 45 és 50 éves is leszel. Akkor nem jobb már úgy 45/50-nek lenni, hogy nem lóg ki a hátsód a nadrágodból? Minél korábban elkezded gatyába rázni az elszúrt életed, annál hamarabb fognak jönni az eredmények.
Így dolgozni csak azért szar, mert senki nem garantálja, hogy utána jobb lesz. Lásd előző oldalon a diplomát szerző emberke életútját, aki szépen tanult, harcolt, majdnem belerokkant fizikailag, sokszor alig aludt - és mi lett a jutalma? A semmi. Most elmondhatja, hogy diplomás és valamivel többre tartják a sznob ismerősei. Ennyi. Pénzt még nem látott emiatt. Sőt... csak ment el rá. Jó sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!