Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elszúrtam a fiatalságomat ( valóban nagyon nagyon ) Akkor öreg koromba nem lehet normális kapcsolatom?
"annál hamarabb fognak jönni az eredmények."
HA szerencséd van. Ha úgy vagy, mint akiről már írtam a második diplomád után is marad minden ahogy volt. És nem bölcsész vagy bohócdiploma.
"nekem most is 4500 Forintom maradt fizetésig,"
És mégis mire költöd a fizetésedet? A garantált bérminimumot azért megkapod ugye? Gondolom dohányzol, sörözöl, van autód..stb. Azért egyszer számold össze, hogy mennyi fölösleges dolgot veszel meg.
#16 ne haragudj valóban nem tudom pontosan hogy mennyi a kinti fizetés, de
A hegesztés egy igen preciz, nehéz szakma, sok sok év tapasztalat kell hozzá,
A havi 2 milliót akkor is soknak találom. Ha ez ilyen egyszerű lenne akkor senki nem élne magyarországon.
Én bevallom nem hagynám el az országot, mert se lehetőségem, se bátorságom sincs.
Amiket irtam én is nem kifogások, hanem tényszerű reagálások a felmerülő problémákra.
Ha egyszer nem beszélek idegen nyelvet akkor az nem kifogás arra hogy nem megyek hanem fizikai akadály
Ha nincs 3-500 ezer megtakaritásom akkor az nem kifogás hanem fizikai akadály, hacsak nem akarok csöves lenni kint
Ha nincs szakmám az nem kifogás hanem akadály, ha nem lutri 50-50% akarok kimenni
Ha egy iskola 2-3 év egy szakma+ tapasztalat min 3-7 év az nem kifogás hanem az annyi...és annyival idősebb leszek
Ez a valóság...
"A havi 2 milliót akkor is soknak találom. "
Pedig annyi, akár hiszed, akár nem. Másik unokatesóm Németországban van kint egy autósgyárban festőként, plusz Hollandiába járnak ki fusizni kb így 3-400 ezret keres havonta.
És akkor ha ezt így felsoroltad, akkor milyen megoldást fogsz rájuk találni?
Az idő, ha akarod, ha nem telik. A te döntésed, hogy mit csinálsz a halálod napjáig.
#17 tényeket légyszives , hogy lehet a semmiből felépitve havi 1-1,5 milliót kereseni.
Te is ennyit keresel? Legálisan?
Nem dohányzom, nem sörözöm (alkoholt nem szeretem, egyedül vállalati bulin és családi összejövetlen koccintok). Autóm sincs.
Lakbér: 50.000
Számlák (víz, áram, közösköltség stb.) 20.000
Internet: 4.000
Telefon: 2.000, de ezt le fogom mondani
Mire ezeket befizetem marad átlag 43 ezrem... A többit egyre inkább próbálom megfogni, de nem nagyon megy eddig. Ebéden örökösen a standard csirkecomb vagy olcsó virsli, mivel az napi kb. 200-300 Forintos ebédet jelent. Köretet nem eszem hozzá, egyrészt jobb is ha kerülöm a hizlaló dolgokat, másrészt olcsóbb. Munkába gyalog járok.
Köszönöm és sajnálom, hogy albérletben vagy. :(
Nem tudom, hogy mennyi megtakarításod van, de egy hitel törlesztőrészlete is kb van annyi, mint az albérleti díj, és egy idő után az a lakás meg a tiéd lesz, viszont az albérleti lakás, meg sose.
ma 16:04
Garancia semmire nincs. Barátom nulláról, kölcsönökből nyitott pizzázót. 6-kor kelt és 1-2 óra volt mikorra kitakarított. Próbálta ezerféle kép elkészíteni, várta visszajelzéseket. Mára a környék legjobb pizzáját csinálja.
A másik, nulla forintból egy kávézót álmodott meg és neki is bejött. A harmadik szomszédom 3 éve vágott bele kölcsönökből tereprendezésbe, vagy is vállal fűnyírást, fásítást, meg ami pénzt hoz. 3 év alatt, kinullázta a kölcsönöket amiből vette a kisgépeket. Innentől ha nem szúrja el, haladhat tovább, már lehet jobb gép, lehet alkalmazott. Az elején, mind keményen dolgozott és hitt abban, hogy sikerülni fog.
#26 szerinted ezért érdemes hajtani?
Hogy a hazámat elhagyva 40-50 évesen mosogató legyek?
Elteszek havi 700-1000 eurót. Kinek? Mire?
Max tényleg arra jó hogy 60 évesen ne legyek hajléktalan majd, mert hogy életet nem épitek belőle és kapcsolatom se lesz az biztos.
Nem tudom, de megfontolandó és talán kivitelezhető. Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!