Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha elszúrtam a fiatalságomat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elszúrtam a fiatalságomat ( valóban nagyon nagyon ) Akkor öreg koromba nem lehet normális kapcsolatom?

Figyelt kérdés
Azokkal a dolgokkal már rég felhagytam ami tönkre tett, de a hátrányoktól még mindig szenvedek. Mint pl munkahely, egzisztencia műveltség. Már nincs időm ezeket pótolni.

2019. aug. 2. 15:28
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

De az enyém lesz, mert az anyám nevén van. És majd "2033-ban" odaadja, ha addig fizetek. Állítólag az én érdekemben.

Tudom, ez most úgy hat, mintha hatással lenne rám vagy uralkodna felettem, de nem. Havi 1-2 alkalommal találkozunk, sosem szab meg semmit vagy ilyesmi, egyedül ezt a pénzügyi dolgot, mert neki sincs sok, diplomáinak dacára.

És egyikőnk se akarja már, hogy "hazaköltözzek". Persze ő sem tudja, hogy mik a körülményeim, ahogy más sem. A környezetem semmit nem tud erről, tudom ez mókásan hangzik, de "személyesen" nem vagyok ilyen depresszív-negatív köcsög, mint itt, de itt szabad őszintének lenne, élőben pedig el kell játszani, hogy semmi gond nincs. Nem mindig sikerül.

2019. aug. 2. 16:27
 32/47 anonim ***** válasza:
Kérdező, viseld tetteid után járó következményeket. Ez van, életed felét szinte elszúrtad, de a másik felét még mindig jobbá teheted, mint volt, csupán akaraterő és idő kérdése. Az, hogy kb 50-55 évesre hoznád magad elfogadható formába, de a többi kb 20 évet még így élhetnéd le. Akkor meg mi a probléma?
 33/47 A kérdező kommentje:

#29 ne haragudj de nekem ez full kamu.

A semmire nem adnak hitelt! Haverom egy autót akart venni, havi 400 ezres fizura az összes bankot végigjárva sikerült kisirnia 8 milliót...

Azért egy pizzazó kávézó nem 1-2 millió. És a hitelt fizetni kell akkor is ha kisérletezget és minuszba zárja a hónapot. Mindegy hogy napi 18 órát dolgozik ha bevétele nincs. A tereprendezés hihetőbb de egyedül azt se lehet.

34/47 anonim ***** válasza:

Ez a legundorítóbb dolog, amit egy szülő csinál. Komolyan, a saját anyád kifizetteti veled a lakás árát?

Üzenem neki, hogy süllyedjen el szégyenében és nem méltó a szülői névre.

2019. aug. 2. 16:31
 35/47 anonim ***** válasza:

"Elteszek havi 700-1000 eurót. Kinek? Mire?"

Nálad marad szinte az egész, mivel - mint írtam - kapsz ellátást és szállást ingyen.

"Mire ezeket befizetem marad átlag 43 ezrem..."

Vagyis ha jól értelmezem, kb. 120 ezret keresel havonta? Ennél még egy Mekiben is többet adnak kezdőként.

2019. aug. 2. 17:01
 36/47 anonim ***** válasza:

Csak ott nem maradnék meg, hamar kikezdenének, és ott megtalálható az az ostorcsapkodós hajtás ami itt még nincs meg.

Nem fizikailag nem bírnám és nem is szellemileg, hanem lelkületileg. Itt, ha jól fizetnének, nekem a legjobb helyem lenne. Még így is álom a többi munkahelyemhez képest, ahonnan elüldöztek vagy a "HAHA! Majd belédvágjuk a kést!" stílusban bántak velem. De volt ahol megmondta az alkoholista "főnök", hogy egész egyszerűen megöl (pontosabban lefejez és megerőszakolja a hullámat, csak csúnyább szavakkal), ha nem megyek el. És nem magából kikelve, hanem csak úgy szociopata nyugalommal. És nem viccből.

Itt szerencsére szinte csak női kollégáim vannak, akik sosem mondtak ilyen bestiális dolgokat, a legnagyobb beszólás még egy kis gúnyolódás volt és ráadásul jogos is, de sokkal jobban meg lehet beszélni mindent. Egyedül a fizetés szar... Illetve az irány amerre ez a hely tart, ha így halad simán bezárják és akkor végem, mert máshová úgyse mehetek. Vagyis de, csak amíg ki nem rúgnak. Itt sosem merült ez fel és nem azért, mert "ide úgyse jön senki", hanem mert amit csinálok az általában jó, a hangulat is sokáig nagyon jó volt, volt egy középsulis érzete, holott a kolléganőim többsége 40-61 év között van, és 1-2 fiatalabb.

Egyes-egyedül ilyen irodai aktakukac lennék még, ott nem bántanának, talán + ahhoz van képzettségem és jól is érzem magam közben. Csak hát ez bőven telített dolog. Sajnos.

2019. aug. 2. 17:15
 37/47 anonim ***** válasza:
Kifogások vannak, úgy látom, sosem találkoztam még ilyennel egy munkahelyen sem, pedig voltam jópár szutyok helyen, ráadásul alkalmisként (aki a "tápláléklánc" legalja). Multikhoz meg már lasszóval fogják az embereket és szinte értelmi fogyatékosokat is felvesznek, ha gagyognak valamennyit angolul, annyira nincs ember.
2019. aug. 2. 19:34
 38/47 anonim ***** válasza:
100%
Menj el kamionozni holland céghez. Jogsi hamar megvan, nem kell évekig szarozni rajta. Nyócosztály gondolom megvan. 40 évesen már elég sok félretett pénzed lesz.
2019. aug. 3. 05:05
 39/47 A kérdező kommentje:

#38 😅😅 köszi sajnos még B jogsim sincs. 36 évesen már lassan abbahagyják a vezetést nem tanulni kezdik.

Kamionhoz legalább 10 év rutin kell. Valahogy nincs kedvem ártatlan embereket megölni egy 40 tonnás vassal...

2019. aug. 3. 11:02
 40/47 anonim ***** válasza:
minden 5.nő apakomplexusos, simán mennek a 20 évvel idősebb pasikra.
2019. aug. 30. 22:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!