Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elszúrtam a fiatalságomat ( valóban nagyon nagyon ) Akkor öreg koromba nem lehet normális kapcsolatom?
Illetve milyen lehetőségei vannak egy mostabi fiatalnak hogy teljesiteni tudja egy átlag nő elvárásait?
Pl egyedül albérlet, mellette elég pénz, 30-35 éves korára saját lakás + autó ( ez kb 25-30 millió ) tandij kifizetés, igényes élet, szabadidő stb Szülői támogatás nélkül. Kiszámolta ezt egy nő is hogy ez mennyi pénz?
Ha férfiként sosem vagy "öreg", egy férfi az úgymond örök fiatal, már ami a párkapcsolati lehetőségeket illeti.
Ha nő vagy, akkor meg csak úgy tudtad elszúrni a fiatalságodat, hogy megházasodtál és gyereket csináltál egy nem megfelelő férfinak. Akkor is lehet párkapcsolatod, csak erős kompromisszumokkal.
"Már nincs időm ezeket pótolni."
Miért? Ma este meg fogsz halni és holnap lesz a temetésed?
Idő a halálod napjáig van. Minden csak rajtad múlik, nem máson.
Beszoptad. Átérzem a helyzeted én is így jártam. Még van egy utolsó gurításom, de sokat nem remélek tőle ez már a "csakazértis" szint, és nem akarok majd úgy elmenni, hogy legalább nem próbáltam meg mindent amit az én képességeimmel lehetett. Sajnos mivel nagyon rosszak a képességeim nagyon sok esélyem amúgy sem volt soha.
De ne reménykedj filmbeli pozitív fordulatban - ez nem egy film. Ha szerencséd van, talán összejön a végére még egy kis szerencse, egy nő aki nem túl ronda és nem túl gonosz (és nem túl problémás), és valamivel több pénz, mint ami most van neked.
De a felszabadult gondtalan boldogság mindig is ismeretlen fogalom lesz számodra (számomra is), vagy esetleg "messzeringó gyerekkorod világa"... :(
Erről le kell mondanod és elfogadni, hogy szar lesz.
"Minden csak rajtad múlik, nem máson."
Azért ez így nem teljesen igaz. Sok múlik az emberen magán, de nem minden. Bármerre indul el, bizony ára van amit fizetni kell, és nem is garantált a siker. Sokszor még akkor sem, ha sokat küzdesz érte.
Tudom, mert ismerek olyan embert, aki idősen veselkedett neki rendbetenni amit fiatalon elrontott. Ma 2 diplomája van - és ugyanannyit keres, mint mielőtt elkezdte. Ugyanaz a nem túl jó munka, mindenhová "túl öreg" a diplomájával (pedig versenyképes, jó diploma), és nagyon sokat szenvedett érte, egy ideig fentállt a lehetősége, hogy nem éri meg a diplomaosztót, mert széthajtja magát, csak hogy bebizonyítsa.
Most ott tartunk, hogy minden maradt a régi, csak az álmok maradtak és a reménye, hogy még 5 év és nyugdíj és akkor talán majd kereshet pénzt mellette.
Remélem szerencséje lesz, de ez sem rajta múlik.
"férfi az úgymond örök fiatal"
Muhaha 😂😂😂
"Kiszámolta ezt egy nő is hogy ez mennyi pénz?"
Nekik talán ingyen van?
#3 bocs de 37 évesen te pl hogy állnál fel a totalis nulláról? Nem a megzuhant, bajban vagyok helyzetből hanem a semmiből?
Pl 40 éves lennék mire leérettségizek... 😅😅😅😅
ami ma kb annyit ér mint a papir amire nyomtatják: semmit
Szakma 2-3 év+ gyakorlat 45-50 . 50 felett meg kb senkit nem vesznek fel szinte sehova.
És akkor a lakhatasról vagyonról tapasztalatról élményekről ne is beszéljünk. 60 fölött pedig kb nincs semmi. Még a ceruza se rajzol már...szóval igen meghaltam
"Még a ceruza se rajzol már"
Lesújtó a véleményed az idősekről, ez amit írsz, az alkesz-cigikirály öregekre igaz akik annyira nem is idősek, de 60 évesen a 87 éves öregapámra emlékeztetnek.
Ui: Nagyatyáim "ceruzája" még fogott 75-80 évesen (nagymama "mesélte" - pontosabban utalt rá, bár senki nem volt erre kíváncsi)
Huhh, mondjuk az durva, ha érettségid sincs. Azt azért illik időben megszerezni.
Nekem még 2 félév "fősulim" is van, csak aztán pénz híján nem lehetett tovább folytatni. Akkor jöttem rá, hogy ez a gazdagok világa és önmagukat termelik újra "ott fent", nekünk pici esélyünk van oda bejutni, kivéve ha extrém tehetségünk van, esetleg valami haver miniszterelnök lesz majd egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!