Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, Nők! Jobbá tenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Nők! Jobbá tenni a rászorulók életét szép dolog. Ha valaki egy komoly kapcsolatra és a szexre szorul rá annak is "adakoznátok"? (többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy videó az ATV-n ami arról szólt, hogy segítenek a rászorulókon. Sok komment jött, hogy milyen szép dolog. Természetesen anyagias dolgokról van szó, például, hogy ha valaki nem volt a Balatonon azt elviszik oda ami pénzbe kerül ugyebár. Én nem vagyok rászoruló anyagiakat nézve, a szüleim gazdagok és nekem is sok pénzem van de rászorulok egy komoly kapcsolatra és bevallom a szexre is mert nincs senkim. Segítenétek nekem mint rászorulónak? Egyébként a nők szerint jóképű vagyok és igényes vagyok, mindennap gyúrok, hogy jobban nézzek ki! Viszont sajnos nem találtam meg a páromat, tehát rászoruló vagyok.

2019. júl. 27. 19:58
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
94%

Vele lefeküdnél?

[link]

Rászoruló. Lefeküdnél vele, ha szüksége lenne rád és segíthetnél rajta?

2019. júl. 28. 13:32
 52/62 A kérdező kommentje:

"Elit gimi...Persze...

Akkor értenéd az ilyen fogalmakat, mint rászoruló, jótékonyság, adomány, segítség és társai."

Igen, elit gimibe jártam. Bevallom, hogy csak 4 körüli volt az átlagom de az egy elit gimibe jónak számít. Nem szoktam hazudni, őszinte ember vagyok. Szerintem a zárt osztályról nem is lehetne írogatni. Utolsó, engem sok nő nyilvánított már szép embernek csak a belsőm kicsit furcsa.

2019. júl. 28. 13:51
 53/62 A kérdező kommentje:
Szóval az utolsó azért nem jó példát hozott mert engem sok nő nyilvánított szép embernek de a linkelt nő nem szép.
2019. júl. 28. 13:51
 54/62 anonim ***** válasza:
94%

Nem baj az.

Lehet, nem a legszebb, viszont a személyisége akárkit elbűvöl, annyira szeretetreméltó, intelligens és humoros. Máris ugyanott vagytok.

2019. júl. 28. 13:53
 55/62 A kérdező kommentje:
De engem szépnek nyilvánított sok nő és én elit gimnáziumba jártam mellé ahol ráadásul én voltam a leggazdagabb az osztályban. Szerintem jó parti lennék csak nincs csajom. Tessék adakozzatok nekem.
2019. júl. 28. 13:57
 56/62 anonim ***** válasza:
71%

Te tényleg ennyire ostoba vagy?

Jó. Vegyél egy hajléktalan nőt, aki terhes. Kell neki egy lakás, a babának ruhák, stb. Ha ő kijelenti, hogy már pedig neki csak egy budai villa felel meg, a babának meg 5 millióért válogat össze ruhát, mert használt neki nem jó, akkor szerinted mit fog kapni adományként? Egy nagy lófas2t!

Az adomány olyasmi, ami még használható, de nekünk épp nincs rá szükségünk. Ez igaz a pénzre is: akinek fizetésig van 3 ezre, az nem ad, akinek milliói vannak a bankban, az tud belőle adomànyozni.

Na látod, ugyanez igaz a puncira is. Amíg a fiatal, szép nőkre hatalmas a kereslet, addig nem osztogatja senki szánalomból. Viszont 50-60 éves, elhanyagolt, nem szép nők nagyon szívesen szexelnének akár veled is. Ha rászorulnál a szexre, akkor elfogadnád. Aki válogat és kikötései vannak, az nem szorul rá a szexre.

2019. júl. 28. 14:54
 57/62 A kérdező kommentje:

"Te tényleg ennyire ostoba vagy?"

Még egyszer leírom neked én az egyik legelitebb gimibe jártam, ahová nem vesznek fel ostobákat. Vili?

2019. júl. 28. 15:09
 58/62 anonim ***** válasza:
96%
Nem tudom miért veszekszetek még mindig ezzel a tollal xDD
2019. júl. 28. 15:22
 59/62 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll. Eddig igazat írtam mindenkinek. Akkor miért lennék troll? Fejtsd ki.
2019. júl. 28. 19:15
 60/62 anonim válasza:
33%
Hát ezen jót röhögtem. Amúgy meg menj bulizni ott akármikor felszedhetsz egy csajt, ha te olyan "jóképű pasi" vagy. Hogy lehet valaki ennyire életképtelen?
2019. júl. 29. 18:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!