Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, ha 32 éves férfiként úgy gondolom, hogy ha megismerkedek egy nővel, akkor 2 évig kb, még komoly nem lesz a dolog, semmi köze a fizetésemhez?
Nem is kell neki a berkimutatasaidat mutogatni, de miért is lenne ez ekkora titok?
Két év szerintem marha sok ido. N első randi elején kell tisztázni, de nem is két év múlva. Akkor már mondani sem kell, egyből le lehet vágni 2-3 hónap után úgyis.
"vagy legalább 1.5-2 éve nem élünk együtt komolyabban"
Nos, akivel összeköltözök, arról már szeretném tudni, hogy mennyit keres. Mégis hogy tervezzük a kiadásokat, a jövőt, ha nem tudom mennyit keres?
Persze jogod van így gondolni. Másnak meg joga van nem elfogadni.
Már bocs, de akivel összeköltözök, azzal vagyok olyan viszonyban, hogy ne titkolózzunk egymás előtt. Vagy hogy képzeled az összeköltözést? Én kiveszek egy 120 ezres lakást, mert nekem az tetszik, és megengedhetem magamnak, te fizeted a felét, aztán alig marad pénzed a megélhetésre. Vagy el akarok menni külföldre nyaralni, kifizetem a saját részemet, mondjuk 150 ezret, te meg találsz valami hülye kifogást, hogy nem tudsz jönni.
De ha tudom, hogy a párom kevesebbet keres, akkor esetleg balatoni nyaralást szervezek, és megelégszem kisebb lakással is. De így hogy lehet tervezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!