Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, ha 32 éves férfiként úgy gondolom, hogy ha megismerkedek egy nővel, akkor 2 évig kb, még komoly nem lesz a dolog, semmi köze a fizetésemhez?
Figyelt kérdés
Vidéken keresek Borsod megye északi részén nettó 174 ezer ft-ot bsc-s diplomásként. Ez itt bő átlagos bér, 130-140 et keresnek a legtöbben. Úgy gondolom, amíg nincs család, vagy legalább 1.5-2 éve nem élünk együtt komolyabban, addig senkinek semmi köze mennyit keresek (hogy mit dolgozom, az persze nem tabu). Jogos?2018. ápr. 2. 18:35
11/27 anonim válasza:
Én azt nem tudom, hogyan lehet ezt kivitelezni? Az anyagiak szóba jönnek sokszor, sokféleképpen.
12/27 anonim válasza:
Hat... Haromszor ennyit keresek.
Hogy akarsz nyaralni menni, programokora?
Szerinted nem jin ra, hogy nincs penzed????
13/27 Noren1989 válasza:
Kiszagolják, ha sóher vagy, ne aggódj.
14/27 anonim válasza:
sokáig nem lehet titkolni, hogy keveset keresel. az ember tervezni akar, nem csak közös albérletet, de idővel látni akarja, hogy mikor lehet közös lakás, milyen esélyek vannak a kölcsön visszafizetésére, stb.
15/27 anonim válasza:
hát mondjuk szégyellheted is ezt a fizut...
16/27 anonim válasza:
Szerintem utána sincs senkinek semmi közehozzá. De akivel együtt akarsz élni, közösen akarsz tervezni mégis hogy gondolod, hogy soe fog szóba kerülni? Ha mennétek valahova, ami heti mondjuk 200 ezer forintba kerül, akkor mit csinálsz, nézel kukán?
Én azt mondom, hogy teljesen mindegy mennyit keres a párom, de a közös életre futnia kell mind a két fél részéről.
17/27 A kérdező kommentje:
Basszus, nem úgy van az, hogy csak úgy adnak 300 nettót. Lehet valahol igen, de mikor beadom ezt a bérigényt, akkor nevetnek. Pedig beszélek idegen nyelvet is. De egyszerűen ebben a szektorban nincs ekkora pénz. Akkor maradjak egyedül mert nevetséges ha ennyit keresek?
2018. ápr. 2. 20:31
18/27 anonim válasza:
senki sem mondta, hogy maradj egyedül. de az anyagiakat igenis meg kell beszélni, ha komoly kapcsolatot akar az ember. és nem két gyerek után kell benyögni hogy ja sajnos minimálbéren vagyok.
19/27 anonim válasza:
Te ezerszer írsz ide kérdést... Könyörgöm, költözz már el abból a régióból.
20/27 anonim válasza:
Már bocs, de senkinek nem az volt a baja, hogy keveset keresel, hanem az, hogy egy kapcsolatban titkolózni akarsz. De ha azt érzed helyesnek, akkor hazudj be 300 ezres fizetést, legfeljebb majd dob a csaj, mert hazudtál neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!