Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Jobbá tenni a rászorulók életét szép dolog. Ha valaki egy komoly kapcsolatra és a szexre szorul rá annak is "adakoznátok"? (többi lent)
Legalább ne hívd magad rászorulónak, gúnyolva azokat, akik tényleg azok.
Mivel másképp is, bármelyik nap meg tudnád oldani ezt a problémát (egy prostival), nem vagy rászoruló.
"Szóval ha minden férfi megfogadná az itteni tanácsokat és fejlesztené magát minden téren, a rangsor alján lévő férfiakkal akkor se akarna szexelni senki."
Elárulom neked, hogy több nő is eléggé jóképűnek tart engem és igazuk is van. Csakhogy az én belsőm kicsit érdekes, hogy úgy fogalmazzak.
Szerintem a belsőd az általad leírtak alapján nem normális, sőt mondhatni sötét.
Menj prostizni, aztán kezdd el te is, mint a 39 éves férfi itt valamelyik nap nyomatni, hogy milyen volt.... Addig is nyugtunk lesz az ingyen p.... kérésedtől. Van pénzed, nem szorulsz rá semmire. 35+N
"Szerintem a belsőd az általad leírtak alapján nem normális, sőt mondhatni sötét.
Menj prostizni, aztán kezdd el te is, mint a 39 éves férfi itt valamelyik nap nyomatni, hogy milyen volt.... Addig is nyugtunk lesz az ingyen p.... kérésedtől. Van pénzed, nem szorulsz rá semmire. 35+N"
Ennyi erővel az éhező gyerek sem szorul rá semmire mert van levegő amit szívhat. Ti ilyen kegyetlenek vagytok? Nem segítetek annak akinek kellene?
"Ez egy nagyon unatkozó kiéhezett pattanásos gyerek aki még életében nem látott egy melltartót sem, nem hogy egy igazi puncit! Felesleges is válaszolni az idióta hülye irományaira. Arra sem kell méltatni..."
Nem vagyok pattanásos. És szűz sem. Sok nővel dugtam már de az utolsó régen volt sajnos.
"Utolsó én leírtam, hogy 18-35 évesek érdekelnek és természetesen nők."
És? Jotekonykodsz. Nem kell elvezned.
"Magaddal meg kezdjél valamit te jóképű gyerek. Bárcsak jóképességű is lennél nem csak jóképű."
Csak úgy szólok, hogy az ország egyik legelitebb gimijében tanultam ahová csak a jó képességűeket veszik fel te ostoba.
Elit gimi...Persze...
Akkor értenéd az ilyen fogalmakat, mint rászoruló, jótékonyság, adomány, segítség és társai.
Azt hamarább elhiszem, hogy a zártosztályról írogatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!