Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Jobbá tenni a rászorulók életét szép dolog. Ha valaki egy komoly kapcsolatra és a szexre szorul rá annak is "adakoznátok"? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy videó az ATV-n ami arról szólt, hogy segítenek a rászorulókon. Sok komment jött, hogy milyen szép dolog. Természetesen anyagias dolgokról van szó, például, hogy ha valaki nem volt a Balatonon azt elviszik oda ami pénzbe kerül ugyebár. Én nem vagyok rászoruló anyagiakat nézve, a szüleim gazdagok és nekem is sok pénzem van de rászorulok egy komoly kapcsolatra és bevallom a szexre is mert nincs senkim. Segítenétek nekem mint rászorulónak? Egyébként a nők szerint jóképű vagyok és igényes vagyok, mindennap gyúrok, hogy jobban nézzek ki! Viszont sajnos nem találtam meg a páromat, tehát rászoruló vagyok.2019. júl. 27. 19:58
21/62 anonim válasza:
Jó, segítek. Mi lesz a pálya, ha a következménye lesz a szexnek? Vidáman fizeted a gyerektartást 18 évig? Pénzed van. Nem?
Így az is jól jár (anyagilag), akit teherbe ejtesz.
22/62 A kérdező kommentje:
"Jó, segítek. Mi lesz a pálya, ha a következménye lesz a szexnek? Vidáman fizeted a gyerektartást 18 évig? Pénzed van. Nem?"
De védekeznénk tehát nem lenne gyerek. Amúgy én már a pettingnek is örülnék amiből meg főleg nem lenne gyerek. Olyan rég fogtam meg jó nő fenekét és akkor olyan jó volt csók közben. Rászoruló vagyok csak nem anyagilag.
2019. júl. 27. 20:52
23/62 anonim válasza:
Ember,ha ez komoly,akkor tényleg jöhet az Armageddon!Te legalábbis megértél a pusztulásra.Félre ne értsd,nem sértegetni akarlak,de ez qrva szánalmas volt.Egy minimális tartás sincs benned?!Lejáratod a nemünket.
24/62 A kérdező kommentje:
Nekem szex kell vagy petting, tehát ha valaki akar segíteni egy rászorulón (aki amúgy fiatal és sportos) az csak írjon egy igent ha nem akkor egy nemet. Pszichológus nem érdekel.
2019. júl. 27. 21:02
25/62 anonim válasza:
4 gyerek mellett elfér mégegy. Mondjuk gumiból kicsit nehezebb feltornászni a cuccot, de a gyerektartásért megéri.
Mennyi a bruttód?
26/62 anonim válasza:
Azért annak örülök, hogy vannak férfiak, akik ezt szánalmasnak látják. Nincs minden veszve.
27/62 A kérdező kommentje:
Jött egy komment de nem Igen/Nem komment. Adakozna valaki egy rászoruló mindennap gyúró férfinek vagy sem erről az oldalról?
2019. júl. 27. 21:17
28/62 A kérdező kommentje:
Többen is írtátok. Nem akarok prostizni. Én rászoruló vagyok akiknek a jószívűek adakoznak.
2019. júl. 27. 21:25
29/62 anonim válasza:
Figyelj, ha ezzel segítek, adóm egy százalékát mostantól a rászoruló szexuálisan kiéhezett férfiak társaságának adományozom. Ez a történet jobban meghatott, mint a Titanic.
30/62 anonim válasza:
Neked agyátültetésre lenne szükséged, de az agyam nem adom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!