Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Jobbá tenni a rászorulók életét szép dolog. Ha valaki egy komoly kapcsolatra és a szexre szorul rá annak is "adakoznátok"? (többi lent)
"Neked agyátültetésre lenne szükséged, de az agyam nem adom!"
Átlagon bőven felüli az intelligenciám, nem akarom kevesebbre cserélni a tiéddel.
"Jelentettelek, mert megszegted a fórumszabályzatot."
Az, hogy adakoznátok e az kérdés az olvasók felé nem kérés.
Én 120 kilós, 60 éves meleg férfi vagyok.
Adakozna valaki, hogy szexhez jussak?
Pont egy olyan jóképű fiukára vágyom, mint a kérdező.
Megszánsz?
Érdekes, hogy nagyon sok hadseregben volt tábori bordély a férfiaknak. Már akkor is tudták, hogy ez egy normális szükséklete egy férfinak.
( hangsúlyozom, hogy férfinak, mert a nők talán azért nem értik ezt , hogy miért viselkednek így a férfiak mert ők arra vannak programozva hogy a legjobbat keressék meg)
Szóval ha minden férfi megfogadná az itteni tanácsokat és fejlesztené magát minden téren, a rangsor alján lévő férfiakkal akkor se akarna szexelni senki.
De nekik is vannak igényeik, míg legrondább nő is talál szexpartnert, addig a rangsor alján lévő férfiakkal egyik nő sem akar szexelni.
A megoldás akkor is a prosti szerintem. Ha csak szexre van igényed. Meg lehet találni azt a prostit aki tényleg megpróbal tenni azért, hogy a vendégei jól érezzék magukat. Ha visszajáró vagy akkor pedig valójában is kialakulhat egy jó viszony.
Szóval barátnő feelinges prosti lenne a megoldás ha gyorsan szeretnél szexhez jutni.
Abban igazad van, hogy természetesen mindenki vágyik a szexre, és ebben nincs semmi kivetnivaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!