Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, Nők! Jobbá tenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Nők! Jobbá tenni a rászorulók életét szép dolog. Ha valaki egy komoly kapcsolatra és a szexre szorul rá annak is "adakoznátok"? (többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy videó az ATV-n ami arról szólt, hogy segítenek a rászorulókon. Sok komment jött, hogy milyen szép dolog. Természetesen anyagias dolgokról van szó, például, hogy ha valaki nem volt a Balatonon azt elviszik oda ami pénzbe kerül ugyebár. Én nem vagyok rászoruló anyagiakat nézve, a szüleim gazdagok és nekem is sok pénzem van de rászorulok egy komoly kapcsolatra és bevallom a szexre is mert nincs senkim. Segítenétek nekem mint rászorulónak? Egyébként a nők szerint jóképű vagyok és igényes vagyok, mindennap gyúrok, hogy jobban nézzek ki! Viszont sajnos nem találtam meg a páromat, tehát rászoruló vagyok.

2019. júl. 27. 19:58
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
91%
Ha van pénzed és szexhiányod van, akkor menj prostihoz.
2019. júl. 27. 20:28
 12/62 anonim ***** válasza:
98%

"Zaklattak gyerekkoromban évekig ami mély nyomot hagyott bennem,"

Akkor előbb talán ezt kellene helyretenni egy képzett mentálhigiénés szakember által irányított terápiával.

2019. júl. 27. 20:29
 13/62 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem az alapján a leírásod alapján , hogy jóképű, igényes, izmos fèrfi vagy nem neveznélek rászorulónak. Tehát ezért nem segítenék.

Mert hajléktalannak lehet hogy segítenék egy kis apróval, de ha van munkád és csak úgy odajönnél kérni, akkor nem adnék.

Egyébként vannak országok, ahol a rászorulóknak ingyen jár bizonyos időközönként szexuális asszisztens. Ahhoz hogy rászoruló legyél mozgássérültnek kell lenned, de az is lehet hogy pszichológia szakvélemény is elég. Pl. Csehországban működik így a dolog.

2019. júl. 27. 20:30
 14/62 anonim ***** válasza:
97%

#7: Nana!!

Máshol sincs kikötés, hogy ki segíthet! Mondjuk kiírja egy menhely vagy egy árvízkárosult család, hogy mire van szüksége, és örül, ha kap. Akinek van, az ad. Szó sincs róla, hogy kikötik, hogy csak a prémium tápot fogadják el, fiatal állatvédő csajoktól, két kutyával. Örülnék, ha kapnak, hiszen a szükség nagy úr.

Abban a pillanatban, hogy elkezdesz válogatni, mert ez se kell, az se kell, adott minőség alá nem mész, onnantól te nem vagy rászoruló.

Saját magad cáfoltad meg.

Most kell szex, vagy nem kell? Ne válogass. Jó kis szőrös punci, 48 év tapasztalattal miért nem kell?

2019. júl. 27. 20:32
 15/62 A kérdező kommentje:

"Engem is sokat csufoltak regen, es ez a mai napig elkiser es kihat az onbizalmamra. Mindenkepp keress fel egy pszichologust vagy egy terapeutat. Pesten tudok is ajanlani. Ha erdekel irj nyugodtan uzenetet."

Nem érdekelnek a pszichológusok se a terapeuták. Pénzkidobásnak tartom. Ne is ajánlgassatok ilyet. Szex kell nekem. Rászoruló vagyok! Hajlandó valaki megsegíteni egy 22 éves fiatal rászoruló férfit?

2019. júl. 27. 20:34
 16/62 anonim ***** válasza:
98%

Uuuuu annyira igazad van, köszonom, hogy felnyitottad a szemem.

Így belegondolva a testem semmi több, mint egy használati tárgy, ami a férfiak elvezetere szolgál, és aki nem jut ilyen használati tárgyhoz, azt hozza kell juttatnom.

Ugye még nem késő behozni a lemaradasomat? Szeretnék ezzel at emberi testnek alig tartott hús-ketrecemmel minél több szegény, szerencsétlen, nélkülöző férfinak segíteni, akik megerdemlik ezt.

Remélem, kedves kérdező, hogy Téged is ugyanígy elfogott az adakozási láz, hiszen nem csak Te szenvedsz.

Miután felnyitottad a szemem, hogy a testem nem több, mint egy két lábon járó örömforras férfiaknak, én is ugyanezt a felfedezést osztanam meg veled: a világban rengeteg meleg férfi van, akik használnának téged, és akiknek ezerszer jobb lenne a napja, ha a kis fenekedbe tehetnek a farkukat. Namarmost tudom én, hogy előbb vagnad fel az eredet, mint hogy olyannal szexelj, akitől undorodsz, de gondolj bele: ezeknek a férfiaknak lenne pár szép percuk, és ez az, ami számít. Az adakozás. Mert a tested egy tárgy, amit arra kéne használnod, hogy boldoggá tegyél vele másokat. Nem vagy önző, ugye?

2019. júl. 27. 20:34
 17/62 A kérdező kommentje:
Ja és prostihoz se akarok menni. Se pszichológushoz. Nekem egy nő kell aki szexel velem és nem prosti. Na segítetek azon aki rászorul?
2019. júl. 27. 20:35
 18/62 anonim ***** válasza:
83%
Keress prostit.
2019. júl. 27. 20:39
 19/62 anonim ***** válasza:
83%
Ha kapnék az univerzumtol egy tetszőleges kívánságot, azt kívánnám, hogy eljuttathassam ezt a kérdést minden olyan nőnek, aki potenciálisan a párod lehetne.
2019. júl. 27. 20:40
 20/62 A kérdező kommentje:

"Namarmost tudom én, hogy előbb vagnad fel az eredet, mint hogy olyannal szexelj, akitől undorodsz, de gondolj bele: ezeknek a férfiaknak lenne pár szép percuk, és ez az, ami számít."

Csakhogy női visszajelzések alapján én szép vagyok! Tehát tőlem nem undorodnál. Mindennap gyúrok egyébként de ezt már leírtam és szép szakállam van, amit ma is megdicsért egy idegen. De eszméletlenül szexhiányom van. Segíthetne már valaki egy szegény rászorulón.

2019. júl. 27. 20:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!