Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire gáz ha valakinek nincs okostelefonja?
Igazából engem nem érdekelnek azok az alkalmazások melyek rajta vannak, én csak telefonálok.
Angol órán volt, hogy kellett egy mondatot mondani angolul, hogy mit csinálnál a melletted ülő helyében lennél.
És én nálam azt mondta egy csaj, hogy ha a helyemben lenne lecserélné a telefonomat egy újra.
Sokszor úgy érzem, azt gondolnák az emberek mintha egy normális cipő helyett egy papucsba lennék :D
26 F
Ez csak azt jelenti, hogy a csaj nem lenne meg okostelefon nélkül. Te megvagy nélküle.
33/f
Mert rá vannak gyógyulva az okostelefonra.
Sokáig én sem vettem, jó volt a buta.
Most viszont már nagyon sok alkalmazást használok ami a régi fajtán nem működne.
Ez kb olyan mint mikor lesz kocsid aztán már autó nélkül nem tudsz létezni :)
Nekem a mai napig egy Nokia 6300-m van és leszarom hogy kinek nem tetszik. Egyébként meg az MSI GT75VR 7RF Titan Pro-m "Egy kicsit jobb" mint akármilyen smartphone.
Ennyit a modernségről.
Szerintem a csaj nem tudta, mit mondjon (de most tényleg, milyen hülye feladat már?), és ez volt az első, ami szembeötlött rajtad, talán látta korábban a kezedben a telefont, és megjegyezte, hogy de fura. Nekem is max ilyenek jutnának eszembe, amit épp làtok a másiknál, hogy becsuknám a könyvet vagy levenném a pulcsit vagy akármi. :D
Amúgy szerintem nem gáz, csak szokatlan. Amíg nincs, nyilván nem hiányzik, de ha lenne, pillanatok alatt hozzászoknál. Utána már az lenne a fura, ha nem lenne. :)
régen volt
és pillanatok alatt hozzászoktam ahhoz hogy nincs,
fure de egyedül a stopperóra funkció hiányzik amikor kondizok :D
de majd veszek egyet.
amúgy ez inkább fusztrál hogy mindig elérhető vagyok, mindig kér/ kérdez valaki valamit.
szerintem nagyon király érzés elérhetetlennek lenni.
anyám, apám úgy is telefonon hív,
nem igazán igénylem az órákig tartó beszélgetéseket messengeren, találkozókat lebeszélni meg telón is lelehet. nem azon a 20 forinton múlik az életem.
Lehetsz így is elérhetetlen, kikapcsolod a wifid és az adatforgalmad, aztán van egy érintőképernyős normál telefonod.
33/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!