Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenétek olyan pasival akinek nincs okostelefonja?
Nincs rá szükségem.
F/28
Nekem 3 okos telóm van :))) de én amúgy is telefonhívás párti vagyok vagy sms/viber, de akkor maradna az sms. Ha neki nem kell, akkor engem miben zavarna? MMS-t ha tud fogadni az nem árt.
Amúgy miért nem kell? GPS nélkül elvagy külföldön is?
25N
Számomra taszító ok lenne az okostelefon hiánya. Megnehezíti az életet.
Sokkal egyszerűbb üzenetbe megírni valamit a páromnak, ami nem sürgős, de jó ha tudja. Ingyen van és kapok is visszajelzést, hogy megkapta vagy sem.
Egy sima bevásárlásnál is...vennem kell valamit, amit nem szoktam. Lefotózom, elküldöm neki és ő válaszol, hogy igen, ilyen kell / ez tetszik neki is.
Nem kell gps...hát jó. Valószínűleg valamilyen kisvárosban éled az egész életed.
Pesten olyan járatra kell felszállni, amit nem ismerek. Pikk pakk megnézem, hogy mikor honnan mi indul. Vagy távolsági járatoknál is detto (ha már nem kell kocsi). Okostelefon nélkül pedig eléggé meg van lőve az ember.
Ez pár apró mindennapi példa. Lehetne még sorolni napestig őket. Igazából ha rám nem lenne hatással a párom butasága, akkor nem érdekelne, de mivel igen, ezért 'nem, nem kezdenék'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!