Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenétek olyan pasival akinek nincs okostelefonja?
Nincs rá szükségem.
F/28
20-as vagyok
Kiegészíteném annyival, hogy ha AZÉRT nem lenne okostelefonja, mert akkor majd a gyíkemberek megfigyelik, meg a háttérhatalom lehallgatja, vagy hasonló sületlenség (ismerek olyat, aki ezzel indokolja...), az természetesen zavarna, mint bármilyen más fsság.
Páromnak egyszerűen csak nincs rá szüksége, plusz nem bírná egy napig se egy okostelefon azt a munkakörnyezetet, ahol ő dolgozik (ütések, hő, por, stb), nem akar néhány naponta több tízezres telefont venni.
A felmerülő kérdésekre válaszolva, gps van a kocsiban (létezik ám ilyen, hogy külön gps, telefon nélkül), ha meg utazunk, úgyis hoz magával vagy tabletet, vagy laptopot. Otthon meg laptopot használ.
Én is aktív okostelefon-használó vagyok, nagyon praktikus találmánynak gondolom, na de azért ne legyen már elképzelhetetlen, hogy anélkül is életben lehet maradni.......
Hát a kapcsolattartást mindenesetre megnehezíti/megdrágítja.
Amúgy én is azt mondtam, hogy nincs szükségem okostelefonra, egészen addig, amíg el nem kezdtem használni. Akkor rájöttem, mennyire meg tudja könnyíteni az életem.
24: "Aki akar valamit, az hívjon fel"
A Viber többek között erre való. Ingyen. Pl. ha külföldön van az egyik fél. De belföldön is, hosszabb telefonbeszélgetést már rég nem bonyolítok telefonon, csak applikációkon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!