Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Kezdenétek egy huszonéves kamionsofőrként dolgozó pasival?
És mennyit van odahaza?
Havi 4-5 nap?
Engem nem érdekelne, ha milliókat hozna is haza, hisz' gyakorlatilag sosincs velem.
Nekem többet jelent, hogy hozzábújhatok esténként.
Ha a kedveseddel együtt töltött idő a fontos, akkor munkanélküli pasi az ideális? Ja nem, az is gáz...
Egy dolgozó pasi sokat van a munkahelyén.
Hogy te mennyire sötét vagy, uram atyám!
Egy normálisan dolgozó ember max 8, 8 és fél -10 órát van csak a munkahelyén, a többit otthon tölti.
Vagy szerinted derogáló lenne árufeltöltőként egy boltban dolgozni, vagy elmenni egy gyárba?
Ki mondta, hogy munkanélkülinek kell lenni? Vagy te összejönnél egy olyan nővel, aki sosincs otthon? Pl. egy idegenvezetővel? Vagy egy légiutas kísérővel?
Miért lennék sötét? Ha valaki dolgozik eleve sok idő kiesik, amit nem tölthetsz vele...
Ha a kedveseddel töltött sok idő a fontos akkor logikus hogy egy nagyon keveset dolgozó vagy munkanélküli a pasi az ideális neked.
Illetve csak akkor ha ezekben az esetekben is van elég pénze...
6.-nak.
"Vagy te összejönnél egy olyan nővel, aki sosincs otthon? Pl. egy idegenvezetővel? Vagy egy légiutas kísérővel?"
IGEN!!!!!!!!!!!
Voltak ilyen és hasonló munkakörökben dolgozó csajaim.
Életem legjobb kapcsolatai voltak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!