Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valahol nem érzitek igazságtal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valahol nem érzitek igazságtalannak, ha a szerelmetek egy duci (habtestű) lánnyal van együtt, aki még ráadásul nem is túl okos?

Figyelt kérdés
2018. máj. 31. 00:07
 81/95 A kérdező kommentje:

Dehogynem, ha emberileg teljesen normális, nem pedig, minden nézésével és beszólogatásával degradálja, aki nem olyan telt. Nem sértegeti, puszta irigységből.

Nem mindenki ilyen szerencsére.

2018. jún. 7. 08:36
 82/95 anonim ***** válasza:
100%
Sovány nő vagyok a túlsúlyos nők 80% úgy néz rám, hogy csoda, hogy le nem köp. Ez tény. De, ha a pasinak ez kellett akkor neked ne kelljen ilyen férfi.
2018. jún. 7. 08:39
 83/95 anonim ***** válasza:
70%

Te pedig degradálod itt mert nem sovány. Ugyan olyanok vagytok :) csak te mert kövér, meg nem okos, ő meg mert vékony más.

Mikor irtam hogy degradálod meg voltál sértve

Most ugyan azt írod.

Gondolkozz el kicsit :)

2018. jún. 7. 09:09
 84/95 anonim ***** válasza:
67%

Nem is értem miért vitatkoztok ezzel a sötét,buta nővel,már 9 oldalon keresztül!? 😂

Szerintem direkt csinálja...

2018. jún. 7. 20:38
 85/95 anonim ***** válasza:
67%

Igazad van :)

Nem biztos hogy fejben minden oké nála.

Maradjon meg magának meg a plátói szerelmének:)

2018. jún. 7. 20:57
 86/95 anonim ***** válasza:
48%

"Különben sincs ilyen, arról már egyébként is a férfi tehet, ha elcsábul."

Persze, mindig mindenről a férfi tehet. Ha ő csal meg valakit, akkor azért, ha meg őt csalják meg, akkor azért. A nőkkel csak úgy megtörténnek a dolgok!

2018. jún. 7. 21:11
 87/95 A kérdező kommentje:

Csak szeretnétek ilyen sötétek és buták lenni. 🙂 És még puhány sem vagyok, mert nem hagyom el magam. Azért csak feltűnt, hogy én megtanultam írni. (Sokaknak itt az oldalon komoly problémái vannak a helyesírással).

Egy másik, valóban az a fél a "bűnösebb", aki kapcsolatban él. Ott már régen gondok vannak a férfivel, ha minden szoknya bevonzza. Mindig azt szajkózzák, hogy elcsábítani csak azt lehet, aki hagyja, szeretné, ha pedig úgy áll a helyzet, akkor hadd vigyék! ☺ (Ez természetes nőre\ férfire is igaz, nemtől függetlenül).

2018. jún. 8. 08:09
 88/95 anonim ***** válasza:

Na mostmár minket is degradálsz,az írásunk miatt. :) lehet hogy te vagy egyedül a világban 100%-ig tökéletes... Khmmm :)

Mégis te vagy az a lúzer,aki egy másik csaj pasiját hivja a szerelmének.

Beteg vagy komolyan :)

Szánalmas....

2018. jún. 8. 08:47
 89/95 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik vannak itt az oldalon, akik eldöntötték, hogy mindenkivel örök vitába szállnak. Nem rátok értettem a helyesírási hibát, hanem általában.
2018. jún. 8. 09:25
 90/95 anonim ***** válasza:
Akkor ne vond bele, és nem vesszük magunkra. ;)
2018. jún. 8. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!