Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valahol nem érzitek igazságtalannak, ha a szerelmetek egy duci (habtestű) lánnyal van együtt, aki még ráadásul nem is túl okos?
Dehogynem, ha emberileg teljesen normális, nem pedig, minden nézésével és beszólogatásával degradálja, aki nem olyan telt. Nem sértegeti, puszta irigységből.
Nem mindenki ilyen szerencsére.
Te pedig degradálod itt mert nem sovány. Ugyan olyanok vagytok :) csak te mert kövér, meg nem okos, ő meg mert vékony más.
Mikor irtam hogy degradálod meg voltál sértve
Most ugyan azt írod.
Gondolkozz el kicsit :)
Nem is értem miért vitatkoztok ezzel a sötét,buta nővel,már 9 oldalon keresztül!? 😂
Szerintem direkt csinálja...
Igazad van :)
Nem biztos hogy fejben minden oké nála.
Maradjon meg magának meg a plátói szerelmének:)
"Különben sincs ilyen, arról már egyébként is a férfi tehet, ha elcsábul."
Persze, mindig mindenről a férfi tehet. Ha ő csal meg valakit, akkor azért, ha meg őt csalják meg, akkor azért. A nőkkel csak úgy megtörténnek a dolgok!
Csak szeretnétek ilyen sötétek és buták lenni. 🙂 És még puhány sem vagyok, mert nem hagyom el magam. Azért csak feltűnt, hogy én megtanultam írni. (Sokaknak itt az oldalon komoly problémái vannak a helyesírással).
Egy másik, valóban az a fél a "bűnösebb", aki kapcsolatban él. Ott már régen gondok vannak a férfivel, ha minden szoknya bevonzza. Mindig azt szajkózzák, hogy elcsábítani csak azt lehet, aki hagyja, szeretné, ha pedig úgy áll a helyzet, akkor hadd vigyék! ☺ (Ez természetes nőre\ férfire is igaz, nemtől függetlenül).
Na mostmár minket is degradálsz,az írásunk miatt. :) lehet hogy te vagy egyedül a világban 100%-ig tökéletes... Khmmm :)
Mégis te vagy az a lúzer,aki egy másik csaj pasiját hivja a szerelmének.
Beteg vagy komolyan :)
Szánalmas....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!