Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valahol nem érzitek igazságtalannak, ha a szerelmetek egy duci (habtestű) lánnyal van együtt, aki még ráadásul nem is túl okos?
Egyszer egy haverom úgy mondta rám, hogy jól nézek ki, hogy ott állt mellette a barátnője. Sőt, egy másik is bokolt már, neki meg nagyon nem vagyok az esete. Ebbe ne láss bele semmit.
Egyébként simán lehet, hogy a srácnak az az alkat jön be. Valószínű, hogy jól vannak együtt. Szerintem is keress másik srácot
Ne haragudj, de hiába vagy szép és okos... Ez a kérdés mindent aláásott. Irigység, ítélkezés, stb. Nem tudhatod, hogy a lány mit tesz az alakjáért, vagy hogy miért olyan egyáltalán - nem mindenkinek vannak gyors eredményei még a diétától vagy az edzéstől sem. Mondjuk ha nem fogyókúrázik, nos, neked ahhoz sincs túl sok közöd.
Oké, én még nem éltem meg, hogy más csaj lecsapta volna a kezemről a szerelmemet, de olyan szituáció már volt, hogy tudtam, hogy más tetszik az akkori kiszemeltemnek. Végül nem jöttek össze, de ez nem változtatott a lényegen: nem én voltam a befutó. A legjobb döntés volt elfelejteni, és megismerkedni mással.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!