Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valahol nem érzitek igazságtalannak, ha a szerelmetek egy duci (habtestű) lánnyal van együtt, aki még ráadásul nem is túl okos?
Az elején még úgy gondoltam nincs itt semmi baj, tetszik neked valaki aki össze jött mással persze, hogy bánt...
De azért így a végére csak kiderült, hogy miért nem téged választott. Elborult vagy, provokáló és hihetetlenül idegesítő. Emellett még el sem tudod fogadni, hogy igen vannak jobbak nálad sőt még egy telt lány is..
Méghogy én degradálom?! Lek*rváztaam valaha ezt a "nőt"?!
Ő százakat, ne mondja nekem senki, hogy egy ilyen jobb nálam.
De most komolyan!? Szerinted másról nem beszélnek? Pletykálnak?
Az én barátnőimről is mondanak ezt azt, mégsem akadok ki rajt, védjék meg magukat. Ha a szomszéd Juli néni mondaná akkor gyanítom nem írtad volna le ezt sem. Már nem tudod miben keress hibát. Ha ennyire kell a faszi szerezd meg. Ennyi .
Nem kell itt a sok hülye körítés. És amikor majd rá mész egy kapcsolatban lévő faszira és ilyeneket mondanak amit a barátnőidre, na majd akkor ne lepődj meg.
Le pontozhatsz, nem hat meg. Akkor is a véleményem az semmivel nem vagy különb. Ő megszól esetleg mást ,te pedig a fasziját akarod elvenni. Gondolod ez sokkal szebb dolog??!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!